KARIN SØSTED – ICF certificeret mentor- og stresscoach, virksomhedskonsulent, foredragsholder og underviser
BOOKING PÅ TLF: 28 65 23 78

GRATIS NYTÅRS WEBINAR

Find din passion
- og knæk koden til en hverdag, du brænder for og hvor du føler dig glad, fri og i flow!

Gratis webinar til dig, der gerne vil lære at leve dit liv UDEN at gå på kompromis med dig selv ved at finde din passion og få styr på, hvad du brænder for, så du kan SKRUE OP for din kapacitet for at føle dig glad, let og fri

VIL DU GERNE HAVE:

  • Sat en kurs i dit liv, hvor du altid ved, at du er på vej i den retning, der er den rigtige for dig og hvor du aldrig er i tvivl om, hvad der er aller vigtigst for dig, så det bliver meget lettere for dig at sige til og fra, fordi du ALTID har dine passioner at navigere efter, og ALDRIG er i tvivl om, hvad der vil være RIGTIGT eller BEDST for dig at vælge?
  • Modet til at sige JA til dit liv og til at prioritere alt det, der er vigtigt i dit liv UDEN at ligge vågen om natten og spekulere på, om det nu var det rigtige, du gjorde, fordi du VED, hvem du selv er og hvad du brænder for, og har sammenhæng og balance mellem det liv, du har og det liv, du gerne VIL leve?
  • Meget mere ud af dit liv og føle dig glad, let og fri, uden at du skal bekymre dig om, hvad andre tænker eller om du nu er god nok, fordi du KENDER dine egne passioner og styrker og også udlever dem i overensstemmelse med DIG SELV??
  • Følelsen af at det er DIG, der lever dit liv og ikke omvendt, fordi du har fuldstændig STYR på hvilken retning du skal gå og også ved, HVORDAN du skal gå den, så du selv er medskaber i din hverdag og ALDRIG er i tvivl om, hvad der er vigtigt for dig
  • 100% tiltro til dig selv, din værdi og dine styrker, så du altid står stærkt i dig selv og ikke bliver usikker eller i tvivl om det nu er okay, når du gerne vil lytte til dine egne grænser, markere dine værdier eller du gerne vil skærer igennem samtidig med at du bevare dit eget fodfæste?

Kan du se dig selv i (noget) af nedenstående?

 

 

Situationen er lige nu den, at du føler dig ude af balance mellem det liv, du gerne vil leve og det live, du rent faktisk lever.

Du drømmer om at lære at leve dit liv i overensstemmelse med dig selv - uden at spænde ben for dig selv og uden frygt for, om du nu er god nok.

Men det er svært.

Du føler hele tiden at du falder tilbage i en frustrerende pleaserroller, hvor du aldrig får mærket dig selv eller lytte til dig selv, førend du er i gang med at redde verdenen for alle mulige andre,

Det gælder på jobbet, men det gælder også derhjemme, hvor du alt for ofte ender med at give efter og lade være med at sige fra.

Alt for tit ligger du i sengen om aftenen og er sur og frusteret på dig selv, fordi du endnu en gang ikke sagde fra eller slog i bordet.

Du længes efter at sige meget mere JA til dit liv og om at få meget mere ud af det liv, som burde være på sit højeste og fuld af glæde, gå-på-mod, lethed og frihed.

I stedet føler du, at du konstant siger NEJ - il dig selv, dine drømme og det potentiale du godt ved, du har inderst inde.

I virkeligheden længes du efter at have modet til at turde sige mere fra overfor andre og meget mere JA til dig selv i stedet for!

Men det er ikke nemt, når du ligger der i sengen og er ved at brande helt sammen over bekymringer om andre så vil blive sure på dig, skælde ud eller synes, du er egoistisk, afvisende eller negativ...

 

Du er ikke alene!

Rigtig mange kvinder og mænd står i denne her udfordring.

De kæmper med en alt for lav selvværdsfølelse indeni og et liv udenpå, der på en eller anden måde slet ikke harmonere hverken med dem selv eller det liv, de en gang drømte om.

De føler, at de hele tiden får saboteret og spændt ben for sig selv, i stedet for at turde skrue op for deres egen kapacitet til at shine, have det godt og SPRUDLE og leve meget mere!

Det er IKKE fordi, du ikke er dygtig til dit job eller dedikeret mor, god far eller selvopofrende partner eller indlevende veninde, ven, søster, bror eller datter...

Tværtimod er din største bekymring, om du vil blive opfattet som egoistisk, selvoptaget, useriøs, inkompetent og ligeglad, hvis du vitterligt sætter dig selv mere i første række i dit liv.

MEN det kan læres at slippe bekymringerne og få styr på selvsabotagen, dit selvværd og din selvtillid!

Lad mig tage udfordringen op og vise dig, hvad der skal til for at du lykkes og får knækket koden, så du får verdens bedste selvværd og kan sige meget mere JA til dig selv og dit eget liv.

DELTAG I MIT ONLINE WEBINAR OG FÅ MINE INDSIGTER:

Her vil jeg give dig inspiration til, hvad du helt konkret skal arbejde med for at finde din passion og knække koden til at skabe og leve den hevrdag, du brænder for og som fylder dig med overskud, trivsel og følelsen af FRIHED og flow, så du kommer til at stå stærkt i dit eget liv og føle dig glad og fri.

OG det eneste det koster dig, er din tid og din e-mail!

Du skriver dig samtidig om til mine ugentlige inspirations mails med historier, information og tilbud ca. 1-2 gange om ugen, hvor du hele tiden bliver klogere på, hvordan du får sagt fra og sat grænser, så du får succes med at skabe og leve det liv, som du drømmer om –  uafhængigt af andres tanker, meninger eller dom over dig!