kernen

Fra kvinde til kvinde - find din EGEN vej ud af fastlåstheden efter stress, depression eller skilsmisse gennem andre kvinders veje!

Vi skal selv gøre vores egne erfaringer og der findes ingen 'one size - fit's all'.

Det betyder dog ikke, at du SKAL være overladt til selv at finde alle svarene eller løsningerne på, hvordan du kommer videre i dit liv, selvom du føler dig fastlåst efter f.eks. stress, depression, skilsmisse eller noget helt fjerde!

Hvorfor blive hængende i din fastlåsthed, når du KAN skyde genvej til, hvordan du kommer videre i dit eget liv gennem andres erfaringer?

Hvis det giver mening for dig, så kan du fremover læse med og lade dig inspirere af mine tidligere klienter og kvindelige samarbejdspartnere, som allerede selv har gået vejen gennem en livsforandrende begivenhed.

De kvinder indeholder nemlig så meget passion, livsglæde og MOD, og jeg er sikker på, at deres personlige historier kan være med til at styrke DIT mod til at beslutte dig for at gøre det samme.

Saara vidste ikke, hvad hun indeholder

Saara vidste ikke, hvad hun indeholder

29. august 2017

Om hvordan forestillingerne, om hvad du skal og hvordan dit liv skal være, kan stå i vejen for at se, hvem du egentlig er.   Jeg hedder Saara Talonpoika Lippmann, er 39 år og bor i Gedved i Østjylland sammen med min mand og søn på 4 år. Jeg er uddannet som sociolog fra Aalborg Universitet…

Læs mere
Birgit og den manglende balance

Birgit og den manglende balance

3. maj 2017

  Om at finde balancen og fodfæstet i sit eget liv og endelig finde den ro, der skulle til for at mærke og LYTTE til sig selv   Jeg hedder Birgit Leth Sørensen. Jeg er 44 år, fraskilt og bor i Viborg. Jeg har en søn på 26 og en datter på 23 år. Jeg…

Læs mere
Tænk, at der kan komme SÅ meget godt ud af stress!

Tænk, at der kan komme SÅ meget godt ud af stress

15. marts 2017

Om at følge sin passion og udleve sin modige drøm på trods af stress og sygemelding   Jeg hedder Jannie Egedia Hansen, jeg er 47 år, og bor med min kæreste og vores søn på 10 år i Frederiksværk i Nordsjælland. Jeg er uddannet kontorassistent, hvilket er den uddannelse, jeg skulle “falde tilbage på”, hvis…

Læs mere