KNÆK KODEN TIL DET GODE SELVVÆRD

- Forløbet der hjælper dig med at knække koden til de selvsaboterende mekanismer og det øvre begrænsende loft, så du får gjort op med de ting, der forhindrer dig i at være glad og tilfreds, og ikke længere føler dig fastlåst, forvirret eller modløs, men i stedet trives og blomstrer, og føler dig let og fri

FORLØB TIL DIG , DER HAR FÅET NOK AF:

 • At du spænder ben for dig selv hele tiden og føle, at du bare går i ring uden at komme nogen vegne hele tiden?
 • At du godt ved, at du snart skal gøre noget ved alt det, der tynger dig i dit liv, men som savner hjælp og sparring til at finde modet til det og gå hele vejen?
 • At du kun ved, hvad du IKKE vil, men selvom du forsøger at komme fri af det, så er et aller andet, der blokerer dig og holder dig tilbage?
 • At føle at du konstant tilpasser dig og er på vagt overfor andre, så du selv og din hjerne hele tiden er på overarbejde?
 • At du bare køre mere og mere fast i de begrænsende overbevisninger og modløshed, selvom du prøver og prøver at turde gøre det, der skal til for at komme fri?

… OG SOM HELLERE VIL ERSTATTE DET MED:

 • Følelsen af frihed og af at du i har brudt den onde cirkel,og i stedet har fundet DIN vej frem?
 • Følelsen af at du er let og fri, fordi du ikke længere er tynget af og har fået opløst nogle af alle de mønstrer, der trak dig ned?
 • Følelsen af overskud fordi du er blevet klar over, hvad det er, der har blokeret dig, så du nu kan give slip på det OG holde op med det?
 • Følelsen af livsglæde, fordi du tager dig selv og dit liv alvorligt, og har lært OGSÅ at tage hensyn til dig selv?
 • Følelsen af selvtillid, selvrespekt og håb, fordi du har lært at bryde med de begrænsende overbevisninger og har fundet modet til at komme videre?

INDIVIDUELT SELVVÆRDS FORLØB TIL DIG

Forløbet er målrettet dig, der allerede kender og har arbejdet med dig selv, men som gentager de samme negative og begrænsende mønstre, og derfor konstant ender med det samme negative resultatet i stedet for at få brudt mønstrene og erstatte dem med nye, energigivende og positive alternativer. 

Forløbet består af 5 eller 8  individuelle 1:1 sessioner som planlægges i forlængelse af de online opgaver og øveser, som giver mening i dit forløb.

1:1 sessionerne foregår primært online eller pr. telefon, hvor vi sammen finder ind til de blokeringer og begrænsninger, som forhindrer dig i at komme videre i dit liv.

De mønstre, der fastholder dig i en dårlig selvopfattelse og manglende tiltro til dig selv, skal afdækkes, så du kan få dem brudt og ændret.

Målet er, at du i stedet får hul igennem til alt det, du længes efter og som giver dig smil i øjnene og håb om fremtiden, livsglæde, energi, ro og oprigtig tiltro til dig selv og din egen styrke.

De personlige 1:1 samtaler er kernen i dette forløb og det er dig, der er fokus.

I et forløb med mig får du også helt konkrete hjemmearbejde som f.eks. opgaver og øvelser,  men også visualiseringer og lydfiler undervejs.

Alt materiale får du online, så det er nemt for dig at arbejde med det, når det passer dig og på den måde, der passer dig.

Det personlige nærvær og følgeskab er hele essensen for at du også får det resultat, du gerne vil have. Derfor lægger jeg stor vægt på at du og jeg også er et match.

Og derfor tilbyder  jeg altid en gratis, afklarende samtale.

Det kan være rart at vide, at du har en livline, også selvom der måske er et stykke tid til den næste session.

Derfor er mailsparring er også en del af min måde at arbejde på og en del af et forløb hos mig.

Det betyder, at du altid kan skrive til mig mellem sessionerne, hvis du har brug for det.

Portrait of woman in nature

“Jeg kan kun anbefale Karin, hun reddede mig fra lang tids sygemelding og hjalp mig videre, som var det, jeg havde allermest brug for”

 

“Jeg var blevet sygemeldt og min læge vil have mig til psykolog, og det kunne jeg ikke forholde mig til, da jeg ikke syntes det var det jeg havde brug for.

Skæbnen ville så, at jeg var til et arrangement, hvor Karin holdt et oplæg, hvor hun fortalte om sig selv, og hvad hun kunne hjælpe os mennesker med, og det var der min rednings kvinde var, kunne jeg mærke med det samme.
Nu ca. 3 måneder efter har jeg det godt.

Karin er god til at sætte ord på, som jeg kan forstå, hvad der sker med hjernen, og kroppen, når men kommer derud, hvor jeg har været. Hun fanger ens krops signal og ud fra dem kan hun også se hvordan tingene hænger sammen. Hvad gør en ked af det, og en glad.

Har du brug for en til at finde ud af hvad der sker inden i dig, og du ikke selv kan få hul igennem, og du har brug for et spark i den rigtige retning.

Så kan jeg kun anbefale Karin, og har allerede gjort det til mange af mine veninder, fordi hun møder dig, der hvor du er, og er lydhør for din historie.”

 

 

– Bente Laursen, Gedved

3-cirkel

De kvinder, der vælger at følge selvværdsforløbet, har ofte oplevet en eller anden livsforandrende begivenhed.

Det kan være en personlig krise, stress, skilsmisse eller noget helt fjerde.

De er trætte af at bøvle med lavt selvværd og manglende selvtillid, og de savner personlig sparring og støtte, og helt konkret værktøjer og svar på, hvordan de kommer videre i deres liv.

Derfor har jeg skabt et målrettet og personligt 1:1 selvværdsforløb:

 • Til dig, der har brug for personlig og nærværende hjælp og støtte, og som virkelige har brug for at blive set og mødt, som den du er, gennem hele forløbet

 

 • Til dig, der er klar over, at du skal handle og gøre en indsats for at bryde de cirkler, du føler dit liv løber rundt i

 

 • Til dig, der allerede har prøvet forskellige andre ting hos andre behandlere enten online eller personligt, men som føler, at du ikke rigtig er kommet videre

 

 • Til dig, der har brug for, at du får omsat din proces og din nye viden til din hverdag og dit daglige liv nu og her

 

 • Savner konkrete værktøjer og svar på, hvordan du omsætter og fortsætter med at holde fast i din proces, - også efter forløbet er slut

- Nærvær og engagement er din vej til succes -

 

Når du arbejder med mig, skal du derfor være indstillet på at få hjemmeopgaver og lydfiler til at arbejde videre mellem vores sessioner i det omfang, der giver mening.

Hjemmeopgaver og evt. lydfiler er et vigtigt element i min måde at arbejde på, fordi det sikrer dig de bedste vilkår for at få succes med én gang for alle at slippe dine begrænsende tankemønstre, så du hele tiden oplever, at du kommer videre - også mellem sessionerne.

Dine personlige sessioner, øvelser, lydfiler og hjemmeopgaver tager altid udgangspunkt i lige præcis din situation og dine behov.

Du har brug for at opleve, at du virkelig rykker dig for hver samtale og mærke, at det KAN lade sig gøre at give slip på de ting, der hæmmer og begrænser dig i at leve dit liv, sådan som du gerne vil leve det.

For at du får den succes og de resultater, du gerne vil have, vægter jeg også det personlige og individuelle følgeskab højt i forløbet.

MERE
LIVSGLÆDE

BEDRE
SELVVÆRD

MERE
OVERSKUD

5 sessioner kr. 7.800,-

 

for hele forløbet, som typisk strækker sig over 3 måneder.

Kontakt mig på tlf. 28 65 23 78

– og lad os tage en gratis uddybende og afklarende samtale over telefonen

Gennem forløbet bliver du god til at:

 • Finde ud af, hvad det er, der blokerer og spænder ben for dig
 • Give slip på de begrænsninger, som holde dig fast i lavt selvværd og manglende livsglæde
 • Genfinde din tro på dig selv og din viljestyrke
 • Genfinde din livsglæde, din selvtillid og din styrke
 • At få brudt med de handlemønstre, som hele tiden popper op og holder dig fast
 • Fortsætte med at tro på dig selv – også når forløbet er slut

 

Med i pakken får du desuden en opfølgende telefonisk session efter ca. 3 uger, så du stadig har min hjælp og støtte, og ikke bare bliver overladt til dig selv efter forløbet.

Hvem er selvværdsforløbet til

 • Til dig, der virkelig gerne vil leve et liv uden at du hele tiden snubler i de samme begrænsende tanker eller overbevisninger

 

 • Til dig, der allerede har prøvet forskellige andre ting f.eks. timer hos en psykolog, psykoterapeut eller andet, hvor du har fået god hjælp, men stadig føler, at der mangler noget, for at du kommer videre

 

 • Til dig, der ønsker at gøre en indsats og selv være aktivt deltagende i en fremadrettet proces mod at få ændret de ting, du gerne vil ændre i dit liv

 

 • Til dig, der f.eks. har prøvet forskellige onlineforløb, men ikke får dem lavet, fordi det er for svært at sidde med selv og fordi du fungerer bedre med personlig kontakt og sparring

 

 • Til dig, der virkelig ønsker resultater og succes med at få hul igennem til et liv, hvor du føler dig glad, fri og let i stedet for trist, fastlåst og tynget

Hvem er selvværdsforløbet ikke til

 • Det er ikke til dig, der ikke har lyst til at finde og bryde med dine begrænsende tankegange eller handlemønstre

 

 • Det er ikke til dig, der ikke har lyst til at lave hjemmearbejde eller få opgaver mellem vores sessioner, hvor du arbejder i dybden med dig selv

 

 • Det er ikke til dig, der ikke har lyst til at investere i dig selv og dit liv eller som leder efter quickfix

 

 • Det er ikke til dig, der er i gang med en proces hos en anden behandler samtidig f.eks. hos en psykolog eller psykoterapeut

 

 • Det er ikke til dig, der ikke ønsker en dynamisk og fremadrettet proces med de ting, du gerne vil ændre i dit liv

 

 • Det er ikke til dig, der ikke ønsker resultater eller at komme videre i dit liv

 

 • Det er ikke til dig, der ikke har lyst til at finde og opdage alt det guld og de ressourcer, som du indeholder og få det frem i lyset

VIGTIGT: Forløbet er et selvudviklings forløb med fokus på selvværd og selvtillid, metoden er professionel coaching og mentorsamtale, og er altså ikke et terapeutisk forløb.

 

ks-thepowerfulintent

KARIN SØSTED
Life coach & StressMaster med speciale i mere passion, bedre selvværd og mindre selvsabotage