KARIN SØSTED – ICF certificeret mentor- og stresscoach, virksomhedskonsulent, foredragsholder og underviser
BOOKING PÅ MAIL: karin@thepowerfulintent.dk
Kvinde forløbet

***** DET ULTIMATIVE 1:1 ONLINE FORLØB *****

MAX. 10 DELTAGERE

Jo, det er muligt at lære at stå stærkt i dig selv som kvinde - ved at skrue op for at være DIG

Det ER muligt at skabe og leve i en hverdag med livsglæde, overskud, ro, balance og FRIHED!

Du KAN få et stærkt selvværd, hvor du har det godt med dig selv og trives og blomstrer, som den kvinde og det menneske du er, uden dårlig samvittighed, hjertebanken eller selvbebrejdelse.

Det er ikke så svært eller umuligt,
som du lige nu synes, det virker til at være....

... og jeg VED, hvordan du lykkes med det og kommer i mål!

KAN DU SE DIG SELV?

 • Du føler dig drænet af dit liv og den måde, du har fået indrettet dig på, hvor der kun er meget lidt eller ingen plads til dig selv
 • Du kæmper dagligt med dit selvværd og du bebrejder dig selv, hvorfor du ikke 'bare' kan tage dig sammen og være glad og tilfreds
 • Du bebrejder konstant dig selv, at det MÅ være dig, der er noget galt med, når du ikke kan finde ud af at stå ved dig selv, men i stedet hele tiden ofrer dine EGNE ønsker og drømme for andres
 • Du mister modet og troen på at dit liv KAN være anderledes, for når du en sjælden gang endelig ER godt på vej, så punkterer du, bliver 'træt' og inden du får set dig om, er gassen gået af ballonen og du er tilbage, hvor du startede
 • Du vil gerne gøre noget aktivt for at skabe et liv, hvor der OGSÅ er plads til at sætte dig selv i første række, og som både nærer dig, din familie, dit parforhold og dine omgivelser
 • Du VIL gerne tro på dig selv og dit eget værd, uden hele tiden at blive modløs, komme i tvivl eller nedgøre dig selv med, at du ikke er god nok
 • Du vil gerne have nogen at 'spille bold op af', så du kan holde fast og ikke hele tiden falder tilbage i et gammelt mønster med at bebrejde eller begrænse dig selv?
 • Du ønsker én gang for alle at finde ud af, hvorfor du hele tiden er din egen største stopklods, så du kan holde op med at spænde ben for dig selv og bryde mønsteret - også på den lange bane
 • Du udvikler dig bedst i fællesskab med andre og har brug for den støtte et fællesskab kan give, samtidig med at du også har en PERSONLIG guide med dig på rejsen henimod at lære at føle dig mere fri, glad, tilfreds og GOD NOK
 • Du ønsker at slutte fred med fortiden og lære at tro på fremtiden, men du har brug for opbakning og kærlige skub på vejen, for du har oplevet alt for mange gange, at det er svært for dig at lykkes med det, når du er alene?
 • Du vil gerne hvile i dig selv og være en strålende, glad og fantastisk kvinde fuld af selvværd, energi og glæde ved sig selv uden at usikkerheden, ubeslutsomheden eller utålmodigheden hele tiden ligger og ulmer under overfladen

Du vil gerne vågne op hver dag og føle dig i balance og være den kvinde, du VED, findes dybt i dig, som er aktiv, har gå-på-mod, glimt i øjet og som trives og blomstrer i dit eget liv

Kvinde forløbet

DET ER NETOP TIL DIG, JEG HAR SKABT DETTE FORLØB

Kvindeforløbet er skabt for kvinder, der ønsker at arbejde for at blive den bedste udgave af sig selv!

"Forløbet har givet mig en helt anden bevidsthed og mulighed for at gøre noget anderledes.

Jeg bliver mere og mere den aktive i mit eget liv i stedet for den, der altid blot reagerer.

Det er SÅ fedt!

Kvindegruppen har været et forum, hvor man lærer sig selv at kende på ny, og jeg vil anbefale den til alle, der gerne vil gøre noget, men ikke helt ved hvad og hvordan

Trine, 46 år, tidligere deltager på Kvindeforløbet

ER DU KLAR TIL AT SKABE FORANDRING?

kvindeforloebet-hvid-payoff

Kvindeforløbet er skabt for at hjælpe dig med at blive den allerbedste udgave af dig selv

 

På Kvindeforløbet kommer du til at udforske, hvad der er muligt for dig, når du har modet til at være den du er og stå ved det.

Kvindeforløbet er en opdagelsesrejse i dig selv og dit liv, hvor du finder ud af, hvor godt det er muligt for dig at leve, når du kender dig selv og de enorme ressourcer du har, når du tør sætte dig selv fri.

Det er et helstøbt forløb til dig, der har lyst til at være nysgerrig på dig selv og som vil føle dig glad og fri!

Gennem undervisning, gruppesamvær og 1:1 sparring med mig, som din mentor, kommer du til at lære og forstå, hvordan du kan ændre de ting i dit liv, der ikke fungerer for dig, men som tværtimod saboterer dig i at leve dit liv, som du gerne vil.

Kvindeforløbet er en personlig proces, som vil få betydning for hele dit liv og den måde du er på.

Gennem Kvindeforløbet lærer du at se dig selv i et klart, tydeligt og kærligt lys – så du kan folde dig ud og være den kvinde, du i virkeligheden er.

kvindeforloebet-sort

FORLØBET BESTÅR AF 6 MODULER OG 8 INDIVIDUELLE 1:1 SESSIONER:

kvinder-selvvaerd

PÅ MODUL 1 LÆRER DU:

 • At blive helt konkret og skarp på dine egen mål og indre værdier, så du til hver en tid kan styre efter det, hvis du føler dig på vej ud af kurs.
 • At forstå hvad det egentlig er for en kvinde, du er nu og hvem det er, du gerne vil være på lang sigt.
 • At afklare hvilket liv, det er, du gerne vil leve og som er vigtigt for dig, - og hvad der lige nu står i vejen for, at du kan skabe og få det.
 • Hvad det vil sige at stå stærkt i dig selv og hvordan du tager lederskabet over dit eget liv.
 • At forstå hvordan du skaber den plads og det rum til dig selv, som giver dig overskud, livsglæde og frihed fra nu af.
MODUL 1

Sæt kursen

Det vigtigste skridt mod forandring er det første!

For at kunne tage det skridt, skal du for det første vide, hvad det er, du gerne vil ændre OG finde ud af, hvilket liv, du egentlig gerne vil leve og hvilken vej du gerne vil gå.

Når først du sidder fast et liv, der mest af alt føles som en spændetrøje og et selvværd, der kan ligge på et meget lille sted. Så kan det være rigtig svært at finde ind til det, du GERNE vil og som du savner og længes efter meget mere af i dit liv.

Dit mål og dine inderste ønsker bliver sløret af alt for mange års kamp for at være i et liv, du ikke ønsker. Du skal have alle dine tanker og dit unikke potentiale til det, der er det gode liv for dig kanaliseret i den rigtige retning. Og den kvinde, du har kapaciteten til at være, frem og i spil.

Derfor er det på tide, at du lærer at mærke og lytte til dig selv!

Alle opgaver og materiale til modul 1 sendes direkte til dig online, når du har meldt dig til forløbet

Din første 1:1 session med mig planlægges i fællesskab, så du har ordentlig tid til at arbejde med opgaverne i forvejen

MODUL 2

Forstå dig selv og bliv glad og fri

Uanset om du er bevidst om det eller ej, påvirker din opvækst i høj grad den måde, du har indrettet dit liv og er kvinde på i dag.

I dette modul sætter vi spot på, hvad det er, du har med dig, hvilken personlighed du har fået bygget op og hvilke overbevisninger, der præger dig og styrer din måde at være i verden på.

Hvad har dine forældre givet dig med, hvad har du lært at tænke om det at være dig og menneske? Hvad med de andre vigtige personer gennem din opvækst – hvad har de lært dig?

Nogle af de indsigter og opdagelser du finder, vil du blive glad for og stolt af. Men der vil også være en del, som du på ingen måde skal bruge til mere nu og som ikke gøre noget som helst godt for dig i dit voksenliv.

Og det skal vi have gjort noget ved!

Alle opgaver og materiale til modul 2 sendes direkte til dig online, når du er klar til det efter modul 1.

Din anden 1:1 session med mig planlægges i fællesskab, så du har ordentlig tid til at arbejde med opgaverne i forvejen

forstå dig selv

PÅ MODUL 2 LÆRER DU:

 • Hvilken betydning din familie og dit opvækst-DNA har for den måde, du er kvinde og menneske på nu – som voksen.
 • At forstå, hvad det er, der styrer dig og din adfærd – både udenpå og især inden i dig.
 • Hvordan du tager ejerskab over din sociale maske og transformerer dine skyggesider til at blive dine største fordele, så de hjælper dig til at få en dybere og langt mere kærligt og omsorgsfuldt forhold til DIG selv.
 • Hvordan du ændrer dine skygger og din maskes ubevidste magt over dig til, at det i stedet er DIG, der har magten over dem

sådan kommer du videre i dit liv NU

PÅ SÆRMODULET FÅR DU:

 • Personlig sparring gennem 1½ times individuel mentoring med mig.
 • Individuel støtte og opbakning til DIN proces og hvordan DU bedst bliver hjulpet videre gennem de næste moduler i Kvindeforløbet
 • Min sparring på hvad du helt konkret skal arbejde med for at bygge en stærkere, autentisk og mere kærlig selvopfattelse uden at få blandet dig selv sammen med alle andre.
 • 1:1 mentoring på hvordan du øger din livsglæde, trivsel og dit overskud, og hvad der skal til for at du giver dig selv lov til at sige fra og mærke og have de behov, du har og få dem dækket.
SÆRMODUL

100% fokus på og rum KUN til dig og DIN personlig proces i samarbejde med mig

Min mission er at hjælpe dig videre og gøre DIN verden til et bedre sted at være, så det transformerer dit liv, og så det også smitter af på din familie og resten af dine omgivelser.

Derfor er særmodulet dit individuelle sparringsrum, hvor du har 1½ times personlig 1:1 sparring med mig enten over Skype, telefon eller ved fysisk fremmøde.

Afhængigt af, hvor du er i din personlige proces, får du min professionelle og individuelle sparring, støtte og hjælp til lige præcis det, du har behov for

Måske har du svært ved at få stoppet op, mærket efter og lyttet til dig selv, - istedet forsøger du at undertrykke det, tage dig sammen og ’komme videre’. Med det resultat til følge at du er endnu mere understimuleret, utilfreds og frustreret bagefter.

Måske har du svært ved at mærke og agere i forhold til, hvor dine grænser egentlig går og hvordan du bliver bedre til det.

Måske har du brug for hjælp og sparring på at finde balancen og MODET til at sige fra.

Det kan være du har brug for sparring og hjælp til at kende og forstå de behov du selv har – og hvordan du rent faktisk får dem dækket, både gennem dig selv, men også gennem andre.

Eller måske er det svært for dig at holde fokus og få sagt fra i tide og give dig selv det, du har brug for uden at få blandet det sammen med det, alle andre tror, du gerne vil eller har brug for.

I dette modul er der altså 100% fokus KUN på dig og din individuelle proces. 

1:1 session med mig planlægges i tæt samarbejde med mig i forhold til dit individuelle behov og DIN konkrete proces.

Session er typisk en dobbelt session og foregår, som alle dine andre sessioner, over Skype.

Sessionen planlægges til en dato og et tidspunkt op til modul 3

MODUL 3

Stop dramaet og bryd ud af fortidens rolle

Du kender det sikkert: Pludselig står du der igen. Lige midt i den konflikt, som du kender alt for godt. Selvom situationen ikke altid er den samme, så er det den samme konflikt og det samme følelsesmønster du oplever i dig selv – igen og igen.

Vi har alle sammen nogle bestemte roller og reaktioner, som vi gennemlever i de relationer, vi indgår i. Selvom du er dødtræt af altid at reagere på den samme, opslidende måde og inderst inde gerne vil holde op med det, så føles det umuligt at ændre på det.

Men det er muligt at gøre noget ved disse roller og reaktionsmønstre og det er det, vi skal arbejde med på det fjerde modul.

Alle opgaver og materiale til modul 3 sendes direkte til dig online, efter dobbelt sessionen på særmodulet.

Din fjerde 1:1 session med mig planlægges i fællesskab, så du har ordentlig tid til at arbejde med opgaverne OG indsigterne i forbindelse med modul 3.

stop-drama-parforhold

PÅ MODUL 3 LÆRER DU:

 • At blive bevidst om din egen rolle og reaktion i de dramaer og konflikter, du oplever i din hverdag. At forstå hvordan dine omgivelser og du selv ubevidst trykker på hinandens roller og reaktionsmønstre.
 • At forstå dit eget helt basale grundmønster og den grundfrygt, som styrer det hele, så du kan lære at slappe mere af og ikke hele tiden bruge energi på at reagere på alt.
 • Hvorfor du enten skælder ud eller krøller helt sammen i passivitet og hvad du kan gøre i stedet for.
 • At sætte sunde og rimelige grænser sådan at du også oplever, at dine grænser bliver respekteret i stedet for hele tiden at blive overtrådt.

Bryd mønsteret

PÅ MODUL 4 LÆRER DU:

 • At spotte dit eget indre selvsaboterende loft og hvordan du bryder igennem det.
 • At forstå hvad der trigger din indre selvsabotør og hvordan du lærer at undgå de negative og selvnedbrydende tanker, som din indre kritiker vil have dig til at tro på.
 • Hvorfor du ofte vender tilbage til dine gamle adfærdsmønstre, og hvad du gør for at holde op med at lade dem ødelægge dine muligheder for at blive glad, tilfreds, afbalanceret og fri.
 • Hvorfor du kan være stresset, drænet og trist uden at det nødvendigvis handler om dit arbejde, men i virkeligheden handler om noget helt eksistentielt.
 • Hvordan du én gang for alle skaber forandring for dig selv, som også smitter af på din familie, dit liv og resten af dine omgivelser.
 • Livsglæde, din trivsel og dit overskud, når du giver dig selv lov til at mærke og have de behov, du har og får dem dækket
MODUL 4

Bryd de uhensigtsmæssige mønstre og stop din indre selvsabotør

I mine øjne er det helt afgørende, at du kender og forstår de mekanismer, som ligger indkodet i din hjerne og som i det ubevidste hele tiden styrer den opfattelse og sandhed, du har om dig selv.

Uden den helt basale og grundlæggende viden om det selvværds saboterende system, som er den virkelige skurk, der afholder dig fra at komme fri af frustration, stress, irritation og ubeslutsomhed, så får du aldrig adgang til at være hele den kvinde, du har potentiale til.

Det selvværdsaboterende system er de mekanismer, som hele tiden leder efter ting, situationer, relationer eller oplevelser, som bekræfter alt det negative, som du tror om dig selv.

Og det skal vi have gjort noget ved.

Din femte og sjette individuelle 1:1 session er fundamentet i modul 4 og planlægges som en dobbelt session i samarbejde med dig, hvor du blandt andet bliver undervist i Det Selvsaboterende System© over Skype.

 

 

MODUL 5

En helt modul med HANDLING og 1:1 sparring, hvor du, dine passioner og din FREMTID er i centrum

Modul 5 handler om, hvordan du gerne vil leve resten af dit liv!

Du ved, hvad du skal vide nu. Du har øget din bevidsthed og du er ikke længere fastlåst eller prisgivet gamle adfærdsmønstre.

Du ser dig selv klart og nu er det tid til at få det hele koblet sammen og få lagt en strategi, hvad du skal gøre fremover, når livet viser tænder.

På dette modul arbejder vi intensivt med, hvad dit næste skridt på egen hånd er og hvordan du håndterer de mest almindelige tilbagefald, som ingen undgår at komme ud for.

Dagen er tilrettelagt som et mix af undervisning og opgaver i gruppen og masser af individuel og personlig 1:1 sparring for hver deltager med mig.

Du gør status over din proces og dine resultater indtil nu i din syvende 1:1 session sammen med mig og finder ud af, hvad dit næste skridt skal være.

På modul 5 er det ved at være tiden til, at du får sat fokus på alt det, der giver dig smil i øjnene og får livsglæden til at boble i din mave!

Alt er altså muligt på modul 5 afhængigt af, hvor du er i din proces!

Passion Sommer-light

PÅ MODUL 5 LÆRER DU:

 • Akut følelsesmæssig førstehjælp som du let og effektivt kan give dig selv, når som helst i fremtiden.
 • At tage alt det, du har lært med dig ud i fremtiden og blive helt skarp og klar på, hvad dine næste skridt skal være og som du vil udleve på den anden side af forløbet.
 • Hvor meget du rent faktisk er i stand til at ændre i fremtiden, fordi du har lært dig selv bedre at kende og valgt selv at gå vejen.
 • Hvordan du holder fast i den forandring, du allerede har skabt for dig selv og fortsætter din egen selvudvikling.

OM FORLØBET I SIN HELHED:

Kvindeforløbet er et selvudviklings og forandringsforløb over 5 måneder, der er designet til at skabe varige forandringer.

Det er IKKE et quick-fix.

Hvor tillokkende det end lyder, så er quick-fixes ikke en løsning i denne sammenhæng.

 

Det at være menneske og kvinde og leve det liv, du inderst inde aller helst gerne vil leve, er en livslang proces. Fuld af valg og konsekvenser, modstand og medgang, opture og nedture.

Du lever aldrig kun her og nu. Hvert eneste øjeblik er du hele tiden videre på vejen i dit liv og du har fortjent at hver et skridt på den vej, er er dine EGNE skridt - ikke alle mulige andres. Derfor skal du lære at blive bevidst om, hvilken retning, mål, drømme og ønsker du har for dig selv og dit liv.

Den måde du er kvinde på nu og som du har fået indrettet dit liv, blev ikke skabt på en enkelt nat.

Den er dannet og bygget op om adfærd, mønstre, overbevisninger og værdier, som du har tillært dig gennem hele dit liv.

Fra din barndom, ungdom og op til nu. Så når du vil skabe varige forandringer for dig selv, din hverdag og dit liv, er det også en proces over tid. Til gengæld er det også det der virker og som skaber langtidsholdbare resultater.

Kvindeforløbet er skabt for kvinder, der ønsker at arbejde for at blive den bedste udgave af sig selv – den kvinde og det menneske, du drømmer om at være, også til gavn og glæde for resten af dine opgivelser.

Det er IKKE et egotrip, men et forløb der tager højde for at finde balance mellem dig selv, dine relationer, din karriere – med andre ord:

Resten af det liv, du lever i og omgiver dig med.

Forløbet begynder derfor også i det øjeblik, du melder dig til.

Allerede fra dag et, vil du få en helt fundamentale opgave, som jeg begynder alle mine forløb med og som vil sætte din proces i gang med det samme.

Ligeledes er det også et krav til din deltagelse på forløbet at du har læst/lyttet til de to e-bøger ”Når grænsen er god...sådan lærer du at sige til og fra” samt ”Stop selvsabotagen og stå stærkt i dig selv”.

Rejsen begynder til januar 2018 og slutter i maj. Og i løbet af den tid guider jeg dig igennem en proces, der veksler mellem gruppesparring, individuel coaching og helt konkrete redskaber og værktøjer.

 

Mit mål er at hjælpe dig til at udfolde dig selv som kvinde og menneske, og skabe og leve det liv, du drømmer om. Og jeg er med dig hele vejen derhen.

Helt konkret består forløbet af 6 hele live dage med fuld forplejning og afsluttende fest middag, 6 online live-calls undervejs mellem de seks live dage, som bliver optaget, så du kan høre dem igen.

Derudover laver alle deltagere en individuel og personlig styrkeprofil inden forløbets første kick-off dag, som du får personlig feedback på undervejs gennem de 6 måneder plus det relevante materiale både fysisk og online, som du har brug for undervejs .

Under hele forløbet vil du kunne sparre med mig og de andre kvinder på forløbet i vores lukkede og hemmelige facebook gruppe.

Jeg er din mentor hele vejen, og hjælper dig til at holde både modet og dampen oppe på alle de måder, jeg ved virker.

HØR DET FRA NOGLE AF DE KVINDER, DER HAR VÆRET MED TIDLIGERE:

JEG KOM FRI AF MIN FASTLÅSTHED

 

Jeg var kørt fast og kunne ikke selv finde en udvej.

Gennem forløbet har jeg fået rigtig meget med, især fra dig Karin, men også fra de andre deltagere, det har været godt med spejling.

Jeg har også fået meget godt materiale som jeg igen og igen tager frem, det har virkelig udviklet mig.

Det har været rart at høre at andre går med nogle af de samme problemstillinger som jeg selv, og fremover har jeg fået SÅ meget med, som jeg stadig bruger dagligt og tager det frem, når jeg igen er ved at køre fast i samme smøre

Karin er et unikum, utrolig lyttende og har hver gang lige et par "irriterende" spørgsmål, som jeg skal tænke dybere over!

Hun er meget dygtig til at se det enkelte individ lige der, hvor man er og så arbejder hun ud derfra, jeg vil helt sikkert anbefale Kvindeforløbet til andre, som er kørt fast, som jeg selv var.

 

Tina, 47 år

JEG HAR LÆRT MIG SELV AT KENDE PÅ NY

 

Forløbet har givet mig en helt anden bevidsthed og mulighed for at gøre noget anderledes.

Jeg bliver mere og mere den aktive i mit eget liv istedet for den, der altid blot reagerer.

Det er så fedt!

Kvindegruppen har været et forum, hvor man lærer sig selv at kende på ny, og jeg vil anbefale det til alle, der gerne vil gøre noget, men ikke helt ved hvad og hvordan.

 

Trine, 46 år

JEG HAR LÆRT AT SE PÅ MIG SELV MED ANDRE ØJNE

 

Jeg ville gerne have hjælp til personlig- og arbejdsmæssig udvikling og det har jeg fået.

Jeg var i første omgang i tvivl, om en gruppe var noget for mig.

Men at lytte til de mange fortællinger fra de andre kvinder i gruppen, giver gode input/spejling i forhold til min egen situation. Egen indsats med personlig udvikling er vigtigt mellem mødegangene i kvindegruppen, for der sker en udvikling.

Redskaber som f.eks. maske og skyggearbejde og Dramatrekanten har fået mig til at se på min udvikling med andre øjne og så foregår det i trygge rammer, hvor alle kan komme til orde og blive modtaget med respekt og forståelse.

Jeg kan bruge det i forhold til bestemte områder, som bremser mig i at være aktiv i min udvikling.

Karin Søsted er god til at rammesætte mødegangene, så der er etableret tryghed, fortrolighed og accept.

Hun er god til at fange kommentarer fra kvindegruppen og stille uddybende spørgsmål, der gør at jeg bliver mere bevidst om årsagen til problemer/konflikter.

At være en del af en kvindegruppe er en god måde at få sparring og fokus på egen udvikling og jeg vil anbefale den til alle i mit netværk.

 

Esther 54 år

DET ER SVÆRT AT SÆTTE ORD PÅ ALT DET, JEG HAR FÅET MED

 

Jeg ville gerne arbejde med mit selvværd.
Jeg er blevet mere bevidst om handlemønstre, afklaret omkring mig selv og hvordan jeg ønsker mit liv skal være og meget mere - det er svært at sætte ord på det hele.
Jeg synes det har været rigtig rart at være en del af forløbet

Jeg synes, at jeg gradvis får implementeret alle de ting jeg synes, jeg kan bruge i mit liv. Jeg vil også gemme mine papirer, så jeg kan vende tilbage til dem på et senere tidspunkt.

Jeg vil anbefale alle. der synes, at de tumler med problematikker (lig mine) som de ikke selv synes, de kan se sig ud af, at give sig selv det her forløb.

Janet, 40 år

DIN INVESTERING OG DET FÅR DU:

Jeg har sammensat et program, der vil løfte og styrke dig på alle måder.

Undervisningen kommer til at foregå i de mest smukke og inspirerende rammer med lækker forplejning undervejs.

Det har jeg gjort for at understrege betydningen af DIT værd og for at gøre mit til at den viden også på alle måder lander i dig, din krop og hele dit system gennem de 5 måneder, du skal følges med mig.

De 5 live-dage er lagt på den stolte, gamle og stemningsfyldte herregård Bygholm Park ved Horsens.

Der er naturskønne områder med både skov, park og vand lige uden for vores vinduer, der giver rig mulighed for gåture og genopladning.

Bygholm Park er i øvrigt beliggende blot 7 minutters gang fra banegården, hvis du kommer med tog og blot 8 minutter ud til motorvejen med tilkørsel til både syd og nord.

De 4 online live-calls ligger nogenlunde midt i mellem vores live-dage og bliver alle optaget, så du har mulighed for se eller gense det, så længe du ønsker det. 

På den sidste live-dag i maj 2018 har jeg valgt, at vi afslutter med en to-retters menu, hvor vi tilbringer aftenen sammen.

I tid og sted får du altså:

 • 5 hele undervisningsdage fra kl. 9.00 til kl 16.00 på herregården Bygholm Park i Horsens med fuld forplejning inkl. afslutningsmiddag efter sjette modul
 • 4 x gruppe mentoring og sparring via online live calls, hvor vi mødes via nettet ca. midt mellem hver live dag, hvor alt optages, så du kan høre dem igen
 • Masser af individuel 1:1 sparring og mentoring med mig på DIN personlig proces og udviklingsrejse gennem Kvindeforløbet
 • I alt mere end 50 timers live undervisning/mentoring og 1:1 sparring naturligvis med lækker forplejning hele vejen igennem
 • Al online sparring optages, så du kan høre det igen
 • Et lille eksklusivt hold med få deltagere, hvor der er god plads til DIG, dine spørgsmål og din udviklingsrejse
 • Ad libitum sparring med mig og de øvrige kvinder på forløbet i vores lukkede og hemmelige facebook gruppe
 • Ekstra støtte, sparring og udvikling mellem live dagene via 1:1 makker ordning, som etableres på den første live-dag

Din investering:

Din investering i at blive det menneske og den kvinde, som du drømmer om at være, samt én gang for alle at skabe det bedste og stærkeste fundament for dig selv, dit selvværd dig livsglæde – ja, hele dit liv, er:

13.997 kr.

Mulighed for ratebetaling: 

Betaling i 6 rater
(ved tilmelding efter 6. januar 2018):
Første rate af 3.000 kr forfalder ved tilmelding.
Øvrige 5 rater af 2.199 kr betales hver d. 27. i måneden efterfølgende.

Totalt beløb: 13.997 kr

 

VIGTIGE DATOER:

 

 

SIDSTE TILMELDINGSFRIST 6. JANUAR 2018

 

KVINDEFORLØBET STARTER med første live dag og modul 1 lørdag d. 20. januar 2018.

 

AFSLUTNINGSDAG PÅ MODUL 6 MED bobler og to-retters aften menu lørdag d. 5. maj 2018.

Kvinde forløbet

Det er i teorien ret enkelt at give den kvinde og det liv du gerne vil leve den opmærksomhed, der skal til, for at det bliver til virkelighed.

Men hvorfor gør vi det så ikke bare alle sammen?

 • Fordi det er svært selv at se vej ud af blindgyden, når først du er havnet derinde!
 • Fordi du mangler hjælp til at få åbnet dine øjne op for alle de muligheder, du lige nu ikke kan se, fordi begrænsningerne fylder det hele.
 • Fordi det hele er blevet så gråt og håbløst, at du har ekstremt svært ved at gøre det, du inderst inde ved, vil være bedst for dig…

Men, det kan ændres!

Det er faktisk slet ikke så svært.

Jeg lærer dig hvordan gennem Kvindeforløbet