Kan du se dig selv i (noget) af nedenstående?

 

 

Situationen er lige nu den, at du føler dig ude af balance mellem det liv, du gerne vil leve og det live, du rent faktisk lever.

Du drømmer om at lære at leve dit liv i overensstemmelse med dig selv - uden at spænde ben for dig selv og uden frygt for, om du nu er god nok.

Men det er svært.

Du føler hele tiden at du falder tilbage i en frustrerende pleaserroller, hvor du aldrig får mærket dig selv eller lytte til dig selv, førend du er i gang med at redde verdenen for alle mulige andre,

Det gælder på jobbet, men det gælder også derhjemme, hvor du alt for ofte ender med at give efter og lade være med at sige fra.

Alt for tit ligger du i sengen om aftenen og er sur og frusteret på dig selv, fordi du endnu en gang ikke sagde fra eller slog i bordet.

Du længes efter at sige meget mere JA til dit liv og om at få meget mere ud af det liv, som burde være på sit højeste og fuld af glæde, gå-på-mod, lethed og frihed.

I stedet føler du, at du konstant siger NEJ - il dig selv, dine drømme og det potentiale du godt ved, du har inderst inde.

I virkeligheden længes du efter at have modet til at turde sige mere fra overfor andre og meget mere JA til dig selv i stedet for!

Men det er ikke nemt, når du ligger der i sengen og er ved at brande helt sammen over bekymringer om andre så vil blive sure på dig, skælde ud eller synes, du er egoistisk, afvisende eller negativ...

 

Du er ikke alene!

Rigtig mange kvinder og mænd står i denne her udfordring.

De kæmper med en alt for lav selvværdsfølelse indeni og et liv udenpå, der på en eller anden måde slet ikke harmonere hverken med dem selv eller det liv, de en gang drømte om.

De føler, at de hele tiden får saboteret og spændt ben for sig selv, i stedet for at turde skrue op for deres egen kapacitet til at shine, have det godt og SPRUDLE og leve meget mere!

Det er IKKE fordi, du ikke er dygtig til dit job eller dedikeret mor, god far eller selvopofrende partner eller indlevende veninde, ven, søster, bror eller datter...

Tværtimod er din største bekymring, om du vil blive opfattet som egoistisk, selvoptaget, useriøs, inkompetent og ligeglad, hvis du vitterligt sætter dig selv mere i første række i dit liv.

MEN det kan læres at slippe bekymringerne og få styr på selvsabotagen, dit selvværd og din selvtillid!

Lad mig tage udfordringen op og vise dig, hvad der skal til for at du lykkes og får knækket koden, så du får verdens bedste selvværd og kan sige meget mere JA til dig selv og dit eget liv.

DELTAG I MIT ONLINE FOREDRAG OG FÅ MINE INDSIGTER:

Her vil jeg give dig inspiration til, hvad du helt konkret skal arbejde med for at finde din passion og knække koden til at skabe og leve den hverdag, du brænder for og som fylder dig med overskud, trivsel og følelsen af FRIHED og flow, så du kommer til at stå stærkt i dit eget liv og føle dig glad og fri.

KLIK herunder og få datoen for det næste webinar direkte i din indbakke OG min populære, gratis e-bog "Stop selvsabotagen og stå STÆRKT i dig selv", som mere end 2.000 andre kvinder (og mænd!) allerede har læst med det samme!

OG det eneste det koster dig, er din tid og din e-mail!

Du skriver dig samtidig om til mine ugentlige inspirations mails med historier, information og tilbud ca. 2 gange om måneden, hvor du hele tiden bliver klogere på, hvordan du får sagt fra og sat grænser, så du får succes med at skabe og leve det liv, som du drømmer om –  uafhængigt af andres tanker, meninger eller dom over dig!