STOP SELVSABOTAGEN og stå stærkt i dig selv!

E-bogen til dig, der vil lære at stå solidt og stærkt - i ro og balance med dig selv og finde modet til at være den, du er!

Forstå, hvad det er for nogle indkodede mekanismer, der forhindrer dig i at stå stærkt og oprigtigt i dig selv, og som hele tiden vil spænde ben for dig og det liv, du inderst inde gerne vil leve.

KAN DU SVARE JA TIL ET ELLER FLERE AF DISSE SPØRGSMÅL:

  • Er du træt af at bebrejde dig selv, at du altid tilpasser dig andre og bruger alt for meget energi på konstant at være på vagt og ét skridt foran for at passe ind, fordi du er SÅ bange for IKKE at være en del af fællesskabet?

  • Er du træt af altid at være den, der aldrig siger nej, men altid kan klare al ting, altid er stærk og har styr på det hele, selvom du inderst inde er DØDTRÆT af at føle, at du ALTID bliver taget for givet, i stedet for at nogle andre også ind i mellem tog ansvar?

  • Er du træt af at være så bange for at føle dig forkert, misforstået eller overset og af hele tiden at skulle undertrykke dig selv, fordi du ikke må fylde for meget, virke egoistisk eller ikke får sat grænser og får sagt fra, og af at du aldrig har modet til at vise, hvem du er, fordi du er bange for at komme til at såre nogen eller træde andre over tæerne?

  • Er du træt af, at du bruger så meget krudt på at være en anden, end den du er, så du aldrig får gjort noget af alt det, du gerne selv VIL, men inderst inde ved du, at HVIS du holdt op med at spænde ben for dig selv hele tiden, så ville du også have modet til at gøre noget ved det?

  • Længes du om at føle, at din livsglæde og livslyst ikke ER forsvundet, og drømmer du om at tage dit lys, din styrke og din handlekraft tilbage til dig selv, og slippe de selvsaboterende og begrænsende overbevisninger én gang for alle?

SÅ er denne e-bogen og lydfilen noget for dig!

Du får ikke bare e-bogens mere end 50 sider som en lettilgængelig PDF lige til at læse på din Ipad eller printe ud.

Du får den også, som en ekstra bonus, indtalt som lydfil lige til at tage i ørerne og lytte til, mens du laver noget andet med dine øjne og hænder!

"Det er en super god og let tilgængelig bog. Alt det her med selvsabotagen og de 5 mekanismer er ret kompliceret, men du gør det på en eller anden måde så nemt at forstå!

Øvelsen med de 3 masker og de ting, jeg ikke må være var også rigtig god.

Det er virkelig en bog, jeg kan anbefale. Den er ALLE 77 kr. værd!"

Anne 52 år

Hvis det var let at stoppe selvsabotagen og stå stærkt i dig selv – gjorde du det jo bare.

Det lyder simpelt:

Du skal bare holde op med at sabotere dig selv og så vil du stå stærkt!

Men hvorfor er det så, at det er så svært for dig at gøre det i praksis?

At du saboterer dig selv i de ting, du inderste inde drømmer om at gøre, er et fænomen, de fleste af os kender alt for godt.

Uanset om vi er tykke eller tynde, høje eller lave, udadvendte eller indadvendte.

Om vi betragter os selv som stærke og handlekraftige eller mere stille og afventende.

Uanset hvem du er, så kender du utvivlsomt de selvbebrejdende tanker og overbevisninger, som afholder dig fra at have modet til reelt at få sagt fra, vise hvem du er og stå ved det…

…enten fordi du er bange for at fylde for meget og træde nogen over tæerne, eller for at blive afvist og nedgjort.

Vi har alle sammen fået selvsaboterende mønstrer og overbevisninger med os.

 

Mød de 5 adfærds- og overlevelsesmekanismer

Alle de oplevelser, vi har haft op gennem livet, som børn og som voksne, med vores familie, venner, kærester og arbejdspladser – har præget den måde, vi tænker og føler om os selv.

Det er blevet kodet ind i din hjerne og har dannet et øvre, selvsaboterende loft, som nu styrer dine valg, og som i det ubevidste fortæller dig, hvad du må og kan i livet, og især – ikke kan eller må!

Gennem bogen møder du de 5 forskellige adfærds- og overlevelsesmekanismer, som på hver deres måde spiller en vigtig rolle i netop den historie, og den måde, som du ser og opfatter dig selv på.

Du får altså masser af indsigter, konkrete redskaber og brugbar viden, som du kan bruge i dit eget liv med samme bagefter

Få E-bogen og lydfilen, der lærer dig at stoppe selvsabotagen og i stedet stå stærkt og solidt i dig selv, så du får modet til at være HELE den, du er.


JA TAK – for bare 97 kr er jeg SÅ klar til at stå stærkt mig selv og blive klogere på, hvordan jeg stopper selvsabotagen og finder modet til at være den, jeg er og leve det liv, jeg gerne vil

Er du træt af at føle dig fanget?

Til kvinder, der er trætte af at sidde fast i fortiden og føle dig fanget i de samme, negative adfærdsmønstre, som dræner dig og gør dig stresset, frustreret og ked af det…

..og som længes after at erstatte dem med nye, positive alternativer, der styrke dit selvværd, din selvtillid og din selvrespekt, så din hverdag og dit liv bliver lettere, mere harmonisk, lykkeligt og frit..

.. fordi du hviler i dig selv, får mere overskud, livsglæde samt meget mere personlig styrke, autencitet og gennemslagskraft !

ALLE kan lære, hvordan du holder op med at sabotere dig selv.

Det er simple mekanismer, der er indkodet i din hjerne og din adfærd, som gør, at du har svært ved at lade være med at sabotere dig selv i de situationer, hvor du inderst inde godt ved, hvad det er bedst for dig selv at gøre…

Men det kræver, at du starter med at bliver klogere på og forstår de indkodede mekanismer, så du undgår at sabotere dig selv og erstatter selvsabotagen med succes med at gøre mange flere af de ting, du længes efter.

 

 

Det får du gennem e-bogen:

  • Konkret viden om de 5 begreber heriblandt grundmønsteret, grundfrygten, den sociale maske, de mørke og de lyse skygger og din indre kritiker, som tilsammen udgør de selvsaboterende mekanismer

  • Et let tilgængeligt og forståeligt sprog om nogle komplicerede mekanismer, som gør dig i stand til også at bruge og omsætte din ne viden i dit eget liv MED DET SAMME bagefter

  • Masser af værdifuld indsigt i, hvordan selvsabotagen opererer og hele tiden ubevidst er med til at spænde ben for dig i at stå stærkt i dig selv og den ro, balance og harmoni, som er afgørende for at have livsglæde, energi og det overskud, der skal til for at træffe de valg, som vil være rigtige for dig og få den succes, overflod og kærlighed i dit liv, som du har potentiale til