Mere frihed - mere mod

"Jeg hjælper kvinder, der føler sig fastlåst i deres liv, med at komme videre."

Karin Søsted, The Powerfull Intent

Mere frihed - mere mod

"Jeg hjælper kvinder, der føler sig fastlåst i deres liv, med at komme videre."

Karin Søsted, The Powerfull Intent

Genkender du dig selv?


De kvinder, der kommer til mig, har ofte en eller flere af disse 3 ting til fælles:

Efter mere end 10 års erfaring

… med at arbejde med kommunikation, den svære samtale og hvordan du både får sagt, hvad du mener og samtidig bevarer respekten for dig selv og modparten, jeg ved, at den eneste ting, vi alle sammen har brug for, er at blive mødet, set, anerkendt og forstået. For dem vi er og i øjenhøjde.

Fra mine mange samarbejder, coaching sessioner og møder med mennesker gennem hele mit arbejdsliv liv, ved jeg også, at det at blive mødt, set og hørt som den, du er en mangelvare.

I stedet for misforstår vi hinanden og bebrejder både os selv og alle andre, at vi ikke er gode nok.

Vi får hverken sagt til eller fra

… men strækker og bøjer os, så vil til sidste er en skæv og forkrøblet udgave af os selv, som er så tilpasset at vi hverken aner, hvem vi selv er eller tør vise det for slet ikke at tale om at kæmpe for de ting, vi tror på og drømmer om.

 • Det dræner vores personlige overskud og skaber stress.
 • Det gør os ulykkelige, utilfredse og handlingslammede.
 • Det undergraver vores selvtillid og selvværd og det suger al passionen, gnisten, frihed og gejsten ud af vores liv og dagligdag

 

– og det gælder både i privatlivet og på arbejdspladserne.

0%

Så høj er skilsmisseprocenten i Danmark!

0%

Så mange danske ledereføler sig utilpasse ved at skulle kommunikere med deres ansatte!

0%

Så mange danskere fortæller, at de savner passion, mening, mål og retning i deres liv!

Den statistik vil jeg gerne skubbe dig ud af!

Mange af os har et udmærket liv på overfladen

… men neden under ulmer følelsen af fiasko og fortidens svigt, skuffelser og ærgrelser.

Fra mine mange samarbejder, coaching sessioner og møder med mennesker gennem hele mit arbejdsliv liv, ved jeg også, at det at blive mødt, set og hørt som den, du er en mangelvare.

I stedet for misforstår vi hinanden og bebrejder både os selv og alle andre, at vi ikke er gode nok.

Kan du nikke genkende til ovenstående?

 

… så genkender du også følelsen af at slæbe rundt på en tunge historier om at have fået at vide, at du var for meget, for frembrusende, for ambitiøse, for selvoptaget, for nævenyttigt, for talende, for kloge…

Og at du pakkede dig selv og dine drømme væk, og lod være med at sige fra, fordi du begyndte at tro på, at dine drømme og passioner også var alt for vilde, for egennyttige, for egoistiske, for meget, for uopnåelige, forkerte…

Det har gjort, at du i stedet for at sige fra og gå efter dine drømme og længsler, har tilpasset dig og lukket ned for dit potentiale, din selvtillid og dit selvværd.

Men bare fordi du har sådan en historie eller er kommet til at tro på, at du ikke kan gå efter dine drømme, bryde ud og bryde op, sige fra og sætte dig selv fri, så kan det ændres!

Det kan lade sig gøre at tage dit gode tøj og går, sige op, trække en streg i sandet og gøre det du drømmer om, så du får dig selv og dit liv tilbage på sporet og lever i overensstemmelse med dig selv.

Hvorfor arbejde med mig?

Min vigtigste egenskab er – og har siden jeg var lille – været min evne til at se, og høre, og møde andre mennesker, lige der, hvor de er og især rumme deres smerte, tvivl og manglende tro på sig selv og deres ret til at være, som de er og have de følelser, de har.

Jeg har altid haft en stærk intution når det kommer til at forstå andre menneskers motiver, følelser og inderst behov. Samtidig ved jeg hvilke redskaber og værktøjer, der virker, og jeg ved hvilken indsigt, men også hvilken opbakning og støtte du har brug for, for at kunne flytte dig.

I mange år var det en stor smerte og frustration, at jeg ikke var i stand til at bruge denne evne på mig selv. Jeg var udmærket klar over, at jeg var ulykkelig og mistrivedes i det liv, jeg havde fået mig selv indrettet i, men jeg anede ikke, hvordan jeg skulle få greb om det, jeg gerne ville henimod.

Min egen opvækst, især store dele af mine skole år bar præg af en konstant oplevelse af, at blive misforstået, være forkert – anderledes end alle de andre og altid skille mig ud, og aldrig rigtig blive mødt eller set som den, jeg var eller den forståelse, jeg så inderligt trængte til.

I stedet blev jeg overladt til mig selv og skammet ud, når jeg stak næsen for langt frem, hvilket jeg ofte gjorde, fordi det at give op eller lader mig kue aldrig rigtig har været en mulighed!

Jeg svor, at jeg nok skulle klare mig og kæmpe, for jeg var stærk og modig.

Men sagen er bare, at det kunne jeg ganske enkelt ikke – ikke i længden i hvert fald. For sagen e også, at vi alle sammen – også jeg, HAR brug for at blive set og hørt og mødt – rummet og vist forståelse for dem vi er.

I bakspejlet er det tydeligt, hvilken pris jeg betalte for det: Jeg endet med at slide mig selv over i den evige kamp for at være en anden, end jeg var og for ikke at være så ’forkert’, som jeg altid har følt mig.

Kulminationen blev den voldsom ulykke på motorvejen mellem Århus og Horsens i 2013, hvor jeg næsten skulle miste livet, før det gik op for mig, at jeg nok var nødt til at begynde at møde mig selv, se mig selv, for og som den jeg virkelige er og forstå, at jeg ikke var og aldrig har været forkert!

Jeg har fået masser af hjælp undervejs og det jeg opdagede var, at jeg aktivt skulle vælge mig selv til og begynde at tage ansvar for mig selv og mine værdier.

I første omgang skulle jeg lære mig selv at kende, for at få ryddet op, blive fri og få gjort plads til mig selv og give mig selv lov til at tro på mig selv og være alt det, jeg er.

Dét gav pote!

 

Når du arbejder sammen med mig, vil du ikke alene have en erfaren mentor, coach og underviser ved hånden, men også et menneske og en kvinde, der har gået vejen før dig.

Jeg deler ud af mine egne erfaringer, og lægger ingen forskønnede filtre eller glanspapir om mit eget liv – hverken hvad angår den gang eller nu.

Jeg har de sidste mange år selv været i konstant bevægelse og udvikling.

Jeg er gået fra at være en frustreret og misforstået kvinde med et selvværd, der kunne ligge på en lillefingernegl til at stå stærkt i mig selv og være en kvinde, jeg kan se i øjnene med både glæde, stolthed og oprigtighed, også når livet går i bølgegang og viser tænder.

Jeg har arbejdet med mennesker gennem de sidste 11 år.

Jeg har en baggrund indenfor teologi og ville en gang have været præst, men endte med at få papirer på min uddannelse indenfor Ernæring og Sundhed, hvor jeg har speciale i ledelse.

Jeg har undervist, været teamleder, vejledt og rådgivet, og gennem de sidste tre år har jeg primært arbejdet som mentor for kvinder, der føler sig fastlåst i deres liv.

Jeg adskiller mig fra andre i min branche, ved at insisterer på, at det er DIG som menneske og kvinde, der er nøglen til dit eget selvværd, livsglæde, energi og overskud.

Derfor behøver du ikke inddrager hverken din partner, din familie eller andre i din omgivelser i forløbet – de forandringer du drømmer om og gerne vi skabe, indtræffer i takt med at du får en højere bevidsthed. 

Set med mine briller er teori ikke noget værd, hvis ikke du også lære at omsætte den til konkrete resultater i dit virkelige, levede liv, derfor tager mine forløb og min måde at arbejde på altid udgangspunkt i historier og eksempler fra det virkelige liv.

Jeg ved, at du selv rummer nøglen til både din egen, men også resten af dit livs trivsel og at du kan blive og være det menneske og den kvinde, du ønsker at være.

Du rummer større styrke end du aner, og selvom du måske ikke helt tror på det lige nu eller kan se alle svarene, så hjælper jeg dig med at genfinde dit selvværd, din livsglæde, din energi, din ro og dit overskud i dit liv, så du kan blive og være den kvinde, du gerne vil være.

Når det er sagt, så findes der jo mange andre coaches og rådgivere. Min unikhed er, at jeg er MIG – hele vejen igennem med min historie og mine synsvinkler, i sidste ende er det et spørgsmål om smag.

Hvis du mærker at det er mig, der skal hjælpe dig i mål, så ved du det allerede.

Min personlige erfaring

Personligt har jeg selv sagt til og fra mange gange

I 2001 måtte jeg erkende, at jeg skulle sige farvel til præstestudiet – et kald jeg ellers havde sat hele min identitet i siden min konfirmation som 13 årig.

Jeg havde mistet troen og gejsten, og jeg ved alt om, hvordan det er ikke at vide, hvor du så skal hen eller hvad du nu skal.

Senere samme år måtte jeg og min ældste søns far også kaste håndklædet i ringen og gå fra hinanden, så jeg ved også alt om, hvor svært det er at tage den endelige beslutning om at bryde op i et parforhold og hvor angstprovokerende det kan være at tro, at du aldrig kommer til at elske igen og tvivlen på om det nu også var det rigtige.

Jeg har ændret studieretning og karriere flere gange og hver gang har jeg haft frygten og tvivlen med mig på bagagebæren, men det har aldrig stoppet mig, for det handler om at leve og leve oprigtigt.

Det måtte jeg også sande en onsdag i marts 2013 kl 13.32 om eftermiddagen, hvor jeg mistede herredømmet over min lille C1’er og kørt galt på motorvejen mellem Århus og Horsens.

Det kom til at koste mig 1 år som sygemeldt med blødninger i den indre muskulatur, multiple hjernerystelser og på mange måde kom den onsdag til at betyde en helt ny og afgørende drejning i mit liv.

Det var i løbet af det år, det fik op for mig, at jeg selv én gang for alle skulle slippe nogle af fortidens spøgelser og tage mig af sorgen over det tabte præstekald og finde den vej i verden, som nu en gang er min.

Til alt held har jeg fået en solid rygsæk med mig

Jeg er opvokset mellem to brødre og med en mor og far og især mormor, der lærte mig, at grænser er noget, vi mærker i os selv og markerer overfor andre, uanset hvad de så må tænke eller mene.

Jeg har altså både lært diplomatiets ædle kunst OG at sige til og fra og stå op for mig selv, og det jeg tror på.

MIN MORMOR SAGDEMin movil jeg skide på” og ”Skat” til folk, hun kun lige havde mødt ved busstoppestedet!

Hun var selv vokset op med ansvaret for 3 mindre søskende, fra hun var en stor pige på 12 år. Hun kaldet min kærester for sheiker og sagde: ”Der kommer altid en sporvogn og en sheik til” måske lidt atypisk for en årgang 1921!

Men – hun havde ret og hun lærte mig at møde andre mennesker i øjenhøjde, ikke at være bange for at møde mennesker du ikke kender, være nærværende også når de er ramt af livet og er kede af det, og så lærte hun mig at tale til andres storhed.

Derfor skal du som min klient også indstille dig på og finde dig i, at jeg ser dig, præcis som og for den du er og fortæller dig det – jeg kan ikke lade være med at se dit potentiale, dine styrker og DIN storhed, for tror mig:

Selvom du ikke selv kan se den, så ser jeg den som regel altid klart og tydeligt allerede efter de første 5-10 minutter af en samtale.

 

Jeg har arbejdet med at lære andre og mig selv at sige til og fra gennem 10 år

Kernen i mit budskab til dig er, at du skal lære at sige meget mere til og fra i dit liv for at folde hele det menneske ud, som du er inderste inde.

Selvom du, lige som jeg, har været på en større eller mindre omvej væk fra dig selv og den du er, pga. uforstående voksne, en dominerende eller martyragtig mor, fraværende far eller ufølsom skolelærer, så er det aldrig for sent at sige fra overfor fortidens spøgelser og ja til nutiden og den fremtid, som ligger og venter på dit helt unikke bidrage.

Det handler ikke om at være et offer eller at dyrke fortidens svigt og tildragelser. 

Det handler derimod om, at finde ud af, hvorfor du sidder fast i DIT liv, og ikke kan finde dit mod til at tage nogle af de beslutninger, der oftest skal til, for at du kan træde fuldt og helt ind på scenen i dit eget liv.

Når du arbejder med mig, skal du være indstillet på at investere i dig og selv gøre den indsats der skal til for at finde modet til at være den du er, og stå ved det.

Men når du er det, så garantere jeg dig også den succes og de resultater, som du går og sukker og længes efter.

Jeg hjælper mennesker med at sige til og fra, og finde modet til at stå ved dig selv og den du er

Det gør jeg fordi jeg i gennem mere end 10 år har set og erfaret, hvor stor en betydning det at sætte ydre og indre grænser i dit liv, har for den livskvalitet og livsglæde du oplever.

Det smitter ikke bare af på dig, men også på din familie, din arbejdsgiver og alle omkring dig, som på den måde også får en andel i alt det fantastisk og unikke, om kun du indeholder.

Kort om min

Uddannelse og erfaring

 

 • Jeg er senest certificeret Stressmaster coachuddannelse hos Lisbeth Fruensgaard.

 • Jeg er uddannet life coach hos Sofia Manning og er personligt certificeret Passionstest Facilitator af Janet og Chris Attwood.

 • Oprindeligt er jeg uddannet Prof. Bachelor i Human Ernæring & Sundhed med speciale i ledelse i 2006.

 • Forinden havde jeg læste 5 år på Teologisk fakultet i Aarhus, grundlaget for min store interesse for at arbejde med mennesker, for etik og sociologi, troen og håbet –  som det element, der giver livet mening og indhold.

 • Jeg har desuden en kommunikations uddannelse med udgangspunkt i DISC-profil, styrkeprofilering og kundeflow.

 • Jeg har desuden været tilknyttet som mentor og coach i Krisecenter for voldsramte kvinder i Horsens.

 • Jeg har siden 2006 arbejdet med både kommunikation, den svære samtale, service og ledelse i hhv. Post Danmark. kantinerne ved Hedensted Kommune samt på Århus Universitetshospital.

 • Jeg underviser, holder foredrag og har i 2016 kunnet tilføje forfatter på mit CV.