Knæk koden

Til dit MODIGE, handlekraftige og livglæde boblende liv

OPLEVE EFFEKTEN AF DEN UNIKKE SELVSABOTAGE COACHING METODE,

DER SKRÆDDERSYET TIL LIGE PRÆCIS DIT BEHOV, LÆRER DIG AT SPOTTE, AFDÆKKE OG FORLØSE DINE NEGATIVE MØNSTRE;

 • SPOT og knæk koden til de selvsaboterende mekanismer og øvre begrænsende glaslofter.
 • AFDÆK de benspænd, der forhindrer dig i at være glad, handlekraftig, modig og FRI.
 • ERSTAT selvsabotagen med PASSION, glimt i øjet, gnist i hjertet, frihed samt tillid til dig selv, din egen dømmekraft OG værdi!!

VIP FORLØB TIL DIG , DER HAR FÅET NOK AF:

 • At du spænder ben for dig selv hele tiden og føle, at du bare går i ring uden at komme nogen vegne hele tiden?

 • At du godt ved, at du snart skal gøre noget ved alt det, der tynger dig i dit liv, men som savner hjælp og sparring til at finde modet til det og gå hele vejen?

 • At du kun ved, hvad du IKKE vil, men selvom du forsøger at komme fri af det, så er et aller andet, der blokerer dig og holder dig tilbage?

 • At føle at du konstant tilpasser dig og er på vagt overfor andre, så du selv og din hjerne hele tiden er på overarbejde?

 • At du bare køre mere og mere fast i de begrænsende overbevisninger og modløshed, selvom du prøver og prøver at turde gøre det, der skal til for at komme fri?

… OG ØNSKER AT ERSTATTE DET MED:

 • Følelsen af frihed og af at du i har brudt den onde cirkel,og i stedet har fundet DIN vej frem?
 • Følelsen af at du er let og fri, fordi du ikke længere er tynget af og har fået opløst nogle af alle de mønstrer, der trak dig ned?

 • Følelsen af overskud fordi du er blevet klar over, hvad det er, der har blokeret dig, så du nu kan give slip på det OG holde op med det?

 • Følelsen af livsglæde, fordi du tager dig selv og dit liv alvorligt, og har lært OGSÅ at tage hensyn til dig selv

 • Følelsen af selvtillid, selvrespekt og håb, fordi du har lært at bryde med de begrænsende overbevisninger og har fundet modet til at komme videre?

V.I.P SELVSABOTAGE COACHING FORLØB TIL DIG:

Forløbet er målrettet dig, der allerede kender og har arbejdet med dig selv.

Men stadig gentager de samme negative og begrænsende mønstre, og derfor konstant ender med det samme negative resultatet.

I stedet for at få brudt mønstrene og erstatte dem med nye, handlekraftige og positive alternativer. 

Forløbet, som skræddersyes så det passer til dig og dine behov, består af 5 1:1 sessioner, som planlægges i forlængelse af de online opgaver og øvelser, som giver mening i lige præcis dit forløb.

1:1 sessionerne foregår online, hvor vi sammen finder ind til de blokeringer og begrænsninger, som lige nu forhindrer dig i at komme fri og videre i dit liv.

Du får afdækket de mønstre, der fastholder dig i en lav selvtillid og manglende tiltro til dig selv, så de kan bliver forløst, – og DU får brudt for altid.

Målet er, at du i stedet får hul igennem til alt det, du ønsker dig af dit liv og som giver dig smil i øjnene, håb om fremtiden, livsglæde, energi og ro. Men også MOD, handlekraft  og oprigtig tiltro til dig selv og din egen styrke.

Det er DIG, der er fokus.

Dit skræddersyede forløb med mig bygger på de unikke og effektive principper i Selvsabotage Coaching Metoden. Og tilrettelagt med lige præcis de konkrete opgaver og øvelser, der er special designet til selvsabotage coaching. Baseret på min solide og gennemtestede erfaring siden 2014. 

Et tæt, intensivt og effektivt forløb, hvor du i følgeskab med, også opnår de resultater, du gerne vil have.

Derfor skal du og jeg også være et match.

Og derfor skal du også have haft en kort indledende forsamtale med mig (forsamtalen koster ikke noget).

Du skriver blot til mig på:

karin@thepowerfulintent.dk 

 

“Jeg kan kun anbefale Karin. Hun reddede mig fra et årelangt saboterende mønster og hjalp mig med at få hul igennem til det mod og handlekraft, jeg havde allermest brug for.
Her efter mit forløb har jeg genfundet mig selv, mit selvværd og en tro på mig selv, jeg ærligt ikke havde troet, var mulig.
I virkeligheden hjalp Selvsabotage Coaching Metoden mig med at redde mig selv!”

– Bente Laursen

Hvad giver du opmærksomhed i dit liv
og hvordan kan forløbet hjælpe dig?

De kvinder, der vælger at følge selvværdsforløbet, har ofte oplevet en eller anden livsforandrende begivenhed.

Det kan være en personlig krise, stress, skilsmisse eller noget helt fjerde.

De er trætte af at bøvle med lavt selvværd og manglende selvtillid, og de savner personlig sparring og støtte, og helt konkret værktøjer og svar på, hvordan de kommer videre i deres liv.

Derfor har jeg skabt dette målrettede VIP Selvsabotage coaching forløb:

 • Til dig, der er dødtræt af at blive ved og ved og ved med at føle dig fanget i det samme mønster uendelighedstegn. Hvor du VED, der skal ske noget, hvis du nogensinde skal komme UD og FRI af loopet
 • Til dig, der er klar over, at du skal have hjælp til at handle og gøre en målrettet indsats for at bryde de cirkler, du føler dit liv løber rundt i
 • Til dig, der allerede har prøvet forskellige andre ting hos andre behandlere enten online eller personligt. MEN stadig ikke føler, at du reelt er kommet videre…
 • Til dig, der har brug for, at du får også får omsat din proces og din nye viden til din hverdag og dit daglige liv nu og her. Så det ikke “bare ender med at bliver ved snakken”.
 • Savner konkrete svar, løsninger og værktøjer, der reelt også giver dig de svar, du lige nu leder efter. Hvor du bliver grundigt klædet på til SELV at fortsætte din vilde tranformation – også efter forløbet er slut!

Din investering for et godt mentalt helbred, mere energi, livsglæde og overskud:

Din samlede investering kr. 6.500,-

for hele forløbet, som typisk strækker sig over 3 måneder.

Kontakt mig på mail:

karin@thepowerfulintent.dk

– og lad os aftale en kort, uddybende samtale, så DU kan komme videre NU!

Gennem forløbet lærer du at:

 • Spotte og stoppe de selvsaboterende koder, der blokerer og spænder ben for dig, så du endelig kan skrue OP for dig selv – uden frygten for, om du er god, dygtig eller perfekt nok

 

 • Afdække og SLIPPE de begrænsninger, som holde dig fast i manglende MOD, elendigt selvværd eller tro på dine egne evner eller dømmekraft. Så din handlekraft bliver forløst og døren ind til dine ambitioner og drømme slået op!

 

 • (Gen)finde din tro på dig selv, din viljestyrke og det HÅB og de lykkebobler, som du lige nu kun forestiller dig.

 

 • Fortsætte med at tro, handle og RYKKE på dine mål og DIG SELV – også når forløbet er slut

Hvem er VIP forløbet til:

 • Til dig, der virkelig gerne vil leve dit liv uden at du hele tiden snubler i de samme begrænsende tanker eller overbevisninger. 

 

 • Til dig, der enten selv er behandler ELLER allerede har prøvet forskellige andre ting. F.eks. timer hos en psykolog, psykoterapeut eller andet, hvor du har fået god hjælp, men stadig føler, at der mangler noget, for at du kommer videre.

 

 • Til dig, der er villig til og ønsker at gøre en indsats og selv være aktivt deltagende i en fremadrettet proces mod at få ændret de ting, du gerne vil ændre i dit liv.

 

 • Til dig, der allerede HAR arbejdet med dig selv og har en masse viden om dig selv. Alligevel mangler du stadig KOBLINGEN mellem den viden og det negative mønster, du sidder fast i.

 

 • Til dig, der ønsker resultater og succes med at få hul igennem til et liv, hvor du føler dig glad, fri og let i stedet for trist, fastlåst og tynget.

Hvem er VIP forløbet ikke til

 • Det er ikke til dig, der ikke har lyst til at finde og bryde med dine begrænsende tankegange eller handlemønstre.

 

 • Det er ikke til dig, der ikke har lyst til at lave hjemmearbejde eller få konkrete, skræddersyede opgaver mellem dine sessioner, hvor du virkelige arbejder i dybden med dig selv.

 

 • Det er ikke til dig, der ikke har lyst til at investere i dig selv og dit liv. Villig til at gøre det, der skal til eller som leder efter quickfix.

 

 • Det er ikke til dig, der er i gang med en proces hos en anden behandler samtidig f.eks. hos en psykolog eller psykoterapeut. Eller mener, at det blot handler om at manifestere dit ideelle liv.

 

 • Det er ikke til dig, der ikke ønsker en dynamisk, intens og fremadrettet proces med de ting, du gerne vil ændre i dit liv.

 

 • Det er ikke til dig, der ikke ønsker resultater eller at komme videre i dit liv.

VIGTIGT: Forløbet er et selvudviklings forløb med fokus på at stoppe selvsabotage, øge dit selvværd og maximere dit mod og din selvtillid.

Selvsabotage Coaching Metoden er professionel coaching og mentorsamtale, og er altså ikke et terapeutisk forløb.

Mit navn er Karin Søsted og jeg er din mentor hele vejen.

Jeg har hjulpet mange hundrede kvinder og mænd fri af deres fastlåste, selvsaboterende mønstre siden 2014.

Jeg har også hjulpet et par kendis partnere med at få hul igennem til DERES egne meningsfulde liv gennem årene (jeg må bare ikke sige, hvem de er).

De sidste år har jeg uddannet Selvsabotage Coaches på fuld tid, – fordi Selvsabotage Coaching Metoden VIRKER!

(Derfor tager jeg også kun ganske få 1:1 klienter ind om året.)

Kort sagt: Jeg VED, hvad jeg taler om, når det kommer til at kortlægge og få sat en effektivt stopper for selvsabotage,  og jeg vil SÅ gerne lærer dig, hvordan du også bliver i stand til det, så du kan hjælpe dine klienter.

Du kan læse mere om mig her