Karin Søsted

Bliv certificeret Selvsabotage Coach

Oplev effekten af en intuitiv, teoretisk velfunderet coach uddannelse og unik niche, der samtidig er en vild personlig rejse.

Hold 7 startdato: 18. marts 2024
Hold 8 startdato: 9. september 2024

Med en Selvsabotage Coach Uddannelse på dit CV, tager du et kæmpe skridt hen imod at kunne hjælpe dine klienter og dig selv helt i mål.

Unik niche-uddannelse


Få en gennemtestet, unik coach uddannelse,
der klæder dig på til at eliminere eksistentiel stress og løfte selvudvikling til et helt nyt niveau, der ændrer dine klienters og dit eget liv for altid.

“Her et år efter jeg tog uddannelsen, er min booking kalender nærmest eksploderet og min omsætning er fordoblet!

Faktisk solgt jeg allerede mit første, fulde 1:1 selvsabotage coaching forløb til fuld pris, inden vi var færdige på uddannelsen.“

Susanne Stampe, Selvsabotage Coach

Den ultimative coach uddannelse for coaches, behandlere og alle, der arbejder med mennesker og sig selv

 • Forudse hvornår – og hvorfor – dine klienter kommer til at spænde ben for sig selv, så du kan hjælpe dem med at forstå den afgørende kobling mellem tingene, og de effektivt får brudt måske årelange, negative mønstre
 • Lær at spotte de bagvedliggende årsager til, at nogle af dine klienter falder tilbage (og hvordan du forhindrer det).
 • Oplev effekten – på både dine klienters og din egen succes. Fordi du bliver klædt grundigt på til at tage selvudvikling, men også stress forebygning og mønsterbrydning til et helt nyt niveau, fordi du tilbyder en banebrydende ny vinkel på coaching og terapi.

Er du allerede LIFE coach, stress coach - eller drømmer om at blive det, og kan du nikke genkendende til bare lidt af det her?

 • Du elsker at hjælpe andre, men bliver frustreret, når klienten eller du selv ikke får løst de underliggende problemer, som du VED, er det virkelige problem?
 • Du har klienter, som trods mange forskellige tidligere behandlingsforløb, falder tilbage i stress, depression, lavt selvværd/selvtillid eller drænende relationer stadig uden at forstå hvorfor?
 • Vil du gerne med ro i maven kunne give dine klienter en garanti for, at de får knækket deres mønsterkode og når i mål, når de vælger et forløb hos dig?
 • Oplever du jævnligt, at sidde fast i symptombehandlings-suppen? Altså der, hvor du oplever, at din klient går i ring og aldrig når ind til kernen af det underliggende problem?
 • Ærgrer du dig ind imellem over tydeligt at kunne se, at dine klienter ikke kommer ordentligt fri af et mønster, fordi de mangler en kobling eller brik til selv at kunne bryde HELT ud og fri af det, de sidder fast i?
 • Er det vigtigt for dig, at dine klienter rent faktisk lykkes? Og bliver du frustreret – og måske ligefrem demotiveret – når dine klienter ikke når helt i mål, uanset hvor meget du gør?


Derfor falder dine klienter tilbage,
selvom de ved præcis, hvad de bør gøre.

Alle dine klienter har et selvsabotage-mønster. Som består af 5 helt konkrete mekanismer, som bliver aktiveret, når vi (de) begynder at pille ved vores (deres) vante mønstre.

Uanset hvornår vi arbejder med personlig udvikling, begynder de selvsaboterende mekanismer at røre på sig og aktivere hele Det Selvsaboterende System™, de er en del af.

Et system, hvor alle mekanismer hele tiden fletter sig ind og re-aktiverer hinanden. 

Et helt konkret, håndgribeligt system, der blandt andet styres af de 4 arketypiske, øvre overbevisninger, hvis hovedformål er at lægge låg på AL selvudvikling – uanset hvor godt eller positivt det vil være for dine klienter at ændre kurs. 

Må jeg lige være ærlig et kort øjeblik? 

Uanset hvor dygtig coach, rådgiver eller vejleder du er, kan du ikke løse dine klienters problemer for dem.

Det kan de kun selv gøre. 

Det paradoksale er, at de fleste af dine klienter godt VED, de selv er med til at spænde ben for sig selv!

Men hvad er så problemet?

Dine klienter forstår ganske enkelt ikke,
hvorfor de bliver ved med at sabotere sig selv!

De ved simpelthen ikke, at der denne række tillærte, mentale mekanismer, der helt ubevidst ligger som en form for tandhjul inde i hjernebarken, og konstant regulerer deres adfærd, så de bliver hængende i selvsabotagen.

Også selvom de har læst flere bøger eller taget flere kurser om selvudvikling, end de kan tælle eller har betalt en formue i endeløse konsultationer hos alle mulige andre, dygtige behandlere!

Det er de mekanismer,
du skal lære dine klienter at kende og forstå.

– Og du skal gøre det på en måde, hvor de får skabt nye nervebaner i hjernen, fordi du hjælper dem med at se sig selv og deres mønstre udefra, og dermed nye stærke og bedre måder at reagere og handle.

Når du skal hjælpe dine klienter med at lukke munden på deres indre, benhårde kritiker, bryde deres begrænsende overbevisninger og stoppe de mekanismer, deres selvsaboterende mønstre består af, så har du brug for gennemtestede værktøjer.

Og det er præcis, hvad du får med:

Selvsabotage Coach Metoden™

Selvsabotage er ikke bare et fluffy selvudviklingsbegreb. Det er derimod et sindrigt system af en række ubevidste mentale mekanismer hos din klient, der tilsammen er designet til effektivt – og meget raffineret – at slå ham eller hende oven i hovedet, så de tilsyneladende ulogisk og irrationelt fortsætter med at sidde fast i de samme uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger.

Hvad nu hvis jeg siger, at det ikke er hverken ulogisk eller irrationelt, men at der netop er en hel række af både nærliggende og logiske grunde til, at både de og vi sidder fast?

Med Selvsabotage Coach Metoden, som du lærer på uddannelsen, får du en række effektive værktøjer og en gennemprøvet metode, så du kan hjælpe dine klienter med at komme ind bagved og en gang for alle få brudt med disse mønstre.

FASE 1: Fundamentet

 • 4 Trins Coaching Modellen og Selvsabotage Coaching Metoden, du vil kunne på rygraden, og som støtter dig til – effektivt, nænsomt og helt konkret – at hjælpe DINE klienter med at bryde deres selvsaboterende mønstre FOR EVIGT.
 • De 5 selvsaboterende mekanismer, som bliver gennemgået trin for trin, så du forstår, hvad de bidrager med hver især – og ikke mindst, hvordan de indbyrdes hænger sammen i et sindrigt spind.

FASE 2: Hvad styrer selvsabotagen
- og hvordan?

 • De 4 selvsaboterende glaslofter, som alle i selvudvikling støder imod. Hvordan identificerer du dem, og hvordan hjælper du din klient med effektivt at splintre glaslofterne, så han/hun får endelig får forløst sin lidelseshistorie, sin skyld og skam.

 • Dramatrekanten og hvordan den holder din klient fast i selvsabotagen. Du får værktøjet til nænsomt at give din klient indsigt i, hvilken dramarolle hun/han spiller – og til at få forløst det benspænd, som den pågældende dramarolle spiller.

FASE 3: Konkret anvendelse

 • Teori skal nu omsættes til praksis gennem Selvsabotage Coach Metodens 1:1 koncept. Du lærer, hvordan du sætter dine forløb sammen, så din klient kommer helt i mål gennem bl.a. en række meget konkrete opgaver, som du beder din klient arbejde med.
 • Du får et framework, så du kan gå ud og finde øveklienter, som du kan prøve Selvsabotage Coach Metoden af på, og du inviteres til gruppemøder, hvor du har mulighed for at få sparring på de udfordringer, du møder som coach.

Fase 4: Certificering

 • Uddannelsen afsluttes med eksamen, som består i en enkel skriftlig case-opgave og en efterfølgende mundtlig samtale.
 • Som Selvsabotage Coach bliver du certificeret i de 5 selvsaboterende mekanismer og de 4 øvre glaslofter, dramatrekanten og lidelses-historien.
 • Består du ikke i første omgang, er der mulighed for reeksamination, som aftales individuelt.
 • For at blive certificeret skal du have haft minimum 5 øve sessioner med en øveklient.


Hej! Jeg hedder Karin Søsted og jeg er din underviser!

Jeg har hjulpet mange hundrede kvinder og mænd fri af deres fastlåste, selvsaboterende mønstre siden 2014.

Derfor har jeg de sidste år uddannet Selvsabotage Coaches på fuld tid, – fordi Selvsabotage Coaching Metoden™ VIRKER!

Kort sagt: Jeg VED, hvad jeg taler om, når det kommer til at kortlægge og få sat en effektivt stopper for selvsabotage,  og jeg vil SÅ gerne lærer dig, hvordan du også bliver i stand til det, så du kan hjælpe dine klienter.

Herunder kan du læse mere om mig og møde hele resten af holdet bag din uddannelse!

Mød hele holdet bag din Selvsabotage Coach Uddannelse

Karin

Uddannelsesleder og Head coach

Læs mere

Karin er uddannelsesleder, Head coach samt skaberen af Selvsabotage coach uddannelsen.

 

Karin har en solid baggrund blandt i teologi, sociologi og sundhedsvidenskab og ledelse fra AU, samt indenfor både coaching, kommunikation samt undervisning og konsulent arbejde.

 

Kvalitet og dybde samt udvikling og praktisk anvendelse er kodeordene på Selvsabotage coach uddannelsen.

 

Derfor har du tæt kontakt med Karin gennem hele dit uddannelsesforløb blandt andet gennem de ugentlige LIVE undervisninger og/eller spørgetimer på uddannelsen. Samt to gruppe coachtræninger med Karin, du bliver en del af, når du deltager på Selvsabotage coachuddannelsen.

Susanne

Koordinerende Coach supervisor samt censor på eksamen

Læs mere

Susanne er koordinerende Coach træner og supervisor på uddannelsen.

 

Du vil møde Susanne som hhv. coachtræner eller supervisor på nogle af jeres møder i buddy-grupperne.

 

Susanne har selv deltaget på hold 1 på Selvsabotage Coach Uddannelsen, har mere end 23 års erfaring som borgerkonsulent og visitator og arbejder med 1:1 klienter i sin hverdag.

Mayamarie

Coachtræner

Læs mere

Mayamarie er udover sin egen certificering som Selvsabotage coach også uddannet skygge- og livs design coach.

 

“For mine klienter er teknikkerne i Selvsabotage coaching en afgørende brik for resultaterne i deres selvudvikling. Her får de for alvor øjnene op for deres uhensigtsmæssige mønstre og benspændere, som skaber frustrationer, fortvivlelse og vrede på daglig basis. Med denne værktøjskasse kan jeg virkelig hjælpe dem til frihed, glæde og langt mere overskud i deres liv.”

Uno-200x200

Uno

Teknisk support og blæksprutte

Læs mere

Har du tekniske problemer, f.eks. at du ikke får adgang til et modul.

 

Så er det Uno, du skal have fat i.

 

Uno er ikke alene teknisk ninja på uddannelsen, men også webinarekspert, facebook-ekspert og tovholder for dig og hele holdet på uddannelsen.

 

Skriv til Uno på mail: Uno@unorolf.dk

Din investering

i at kunne garantere din klient,
at hun/han langt om længe bryder sine mønstre er normalt 31.997 kr.

Forårshold 7, marts 2024: 19.997 kr.

Ratemulighed:  3 rater a kr. 7.666  (i alt kr. 22.998)

Den ultimative bonuspakke

 1. Den ultimative plug’n’play Selvsabotage Coaching Koncept – det fulde, gennemarbejdede og gennemtestede 5 sessioners 1:1 forløb.  Et helt bonusmodul – komplet med instruktion til hver klientsession, kerneopgaver til din klient, anbefalede tidsintervaller og vinkling af hver session, så du er bedst muligt klædt på til at få din klient i mål.

  Værdi 27.997 kr.

 2. Det overordnede manuskript til, hvordan du kan afholde afklarende samtale, som hjælper både din potentielle klient med at fornemme, hvem du er – og hjælper dig med at afklare, om du kan hjælpe personen – og hvis ja – hvordan du så lander salget af dit forløb.

  Værdi 3.500 kr.

 3. 2 gruppecoaching sessioner med Karin ved roret. Sessionerne finder sted undervejs i uddannelse, hvor du og dine Selvsabotage Coach medstuderende kan få sparring på udfordringer, I måtte møde med klienter, så du får Selvsabotage Coaching helt ind under huden.

  Værdi 5.000 kr.

   

 4. Markedsføringspakken, hvor nogle af Danmarks største og bedste markedsføringseksperter. Gratis startkit til dig, der gerne vil ud og starte din egen virksomhed bagefter:

  ⭐  Sådan bliver du selvstændig på under en time (Henrik Leslye)

  ⭐  Kærligt kundeflow kit: Sådan får du alle de kunder, du drømmer om (Helle Marie Buttrup fra Praktisk Praksis)

  ⭐  Webinar-kit: Bliv klar til at holde webinar (Sofie Bech & Uno Skonnord)

  ⭐  Byg Facebookgrupper, der gør din målgruppe til superfans (Trine Ravnkilde)

  ⭐  Masterclass video: De 3 hemmeligheder til en storsælgende Facebookgruppe (Trine Ravnkilde)

  Værdi:  +10.000 kr.


Det, Selvsabotage Coaching Metoden™ giver dig
som coach, behandler eller rådgiver.

Med Selvsabotage Coaching Metoden lærer du at forudse præcis hvornår, hvordan og hvorfor dine klienter bliver udfordrede på deres proces, og selvfølgelig også hvordan du forhindrer det i at ske.

Som Selvsabotage Coach lærer du at spotte, kortlægge og eliminere årtiers fastgroede selvsaboterende mønstre hos dine klienter.

Du kan se Selvsabotage Coaching Metoden som en række af forskellige brækjern og løftestænger, der gør dine klienter i stand til at se sig selv og deres mønstre fra nogle andre og nye vinkler, og dermed mulighed for at at se sig selv ude fra.

Kort sagt: Du bliver i stand til at hjælpe dine klienter til at se sig selv ud fra og genkende det selvsaboterende mønster, når det gentager sig. Så de selv bliver i stand til at forhindrer tilbagefald og komme helt i mål, fra der hvor virkningen af traditionel coaching eller samtale terapi stopper.

SSC-Metoden er en helt ny måde at agere på som coach eller anden behandler. Fordi du tilbyder dine klienter nogle banebrydende, gennemtestede og meget konkrete måder at se og forstå og ændre deres udfordringer på.

- Selvsabotage Coach Metoden™ -
en banebrydende og effektiv ny vinkel på din coaching.

SCC-metoden giver dig en banebrydende vinkel på din coaching samt unikke, gennemtestede værktøjer til at bryde dine klienters negative mønstre for altid. 

Selvsabotage Coach uddannelsen er derfor ikke blot endnu en coach uddannelse, men er derimod en helt ekstraordinær uddannelse, der vender op og ned på, hvordan du agere som coach.

Du lærer et speciale, som kommer til at adskille dig fra dine andre dygtige konkurrenter i markedet samt transformere dine klienters resultater.

Det er en metode, som tager din coaching med dine klienter til helt nyt, banebrydende niveau. Fordi forløbene, du fremover kan tilbyde dine klienter, zoomer helt ind på årsagerne BAG det givne mønster og dets indflydelse på hele din klients livssituation og selvforståelse. – Og få det brudt.

Hvorfor skal jeg vælge at blive Selvsabotage Coach?

Selvsabotage er ikke standard pensum på en coach-uddannelse.

Hvilket faktisk er rigtigt ærgerligt.

For det kan give dig problemer, når du sidder overfor dine klienter, hvis du ikke kan se din klients selvsaboterende mønstre.

For vi har dem alle sammen.

Hos dine klienter er det blot virkelig begyndt at volde smerte, sorg, skam og eksistentiel stress – derfor sidder de hos dig.

Deres selvsaboterende mønster er mønstre, de måske ikke selv er bevidste om, som i den grad kan spænde ben for deres udvikling, så længe de ikke får koblet det sammen.

Det selvsaboterende mønster består af 5 helt konkrete mekanismer, som bliver aktiveret, når vi begynder at pille ved vores vante mønstre.

Uanset hvornår vi arbejder med personlig udvikling, begynder de selvsaboterende mekanismer at røre på sig og aktivere hele Det Selvsaboterende System, de er en del af.

Når du lærer dine klienter at spotte og bryde dette systemiske, mønsterloop, så stiger din succesrate som behandler. 

Din arbejdsglæde stiger.

Din popularitet stiger (jo – for dine glade klienter fortæller om dig, til andre der har samme behov) 

Antallet af bookinger i din kalender stiger.

Og så er der en – ikke uvæsentlig ting: 

Dine priser stiger også

Som en helt naturlig konsekvens af, at du bliver sidste stop på dine klienters rejse mod at bryde deres uhensigtsmæssige mønstre, vil du tiltrække flere klienter, hvile endnu mere i sig selv og din egen kunnen, så du aldrig er tvivl om din formåen eller værdien af og dermed også prisen på dit arbejde.

“Selvsabotage Coaching Metoden™ har endelig givet forklaringerne på, hvorfor vi gentager de åbenlyse negative mønster. Den forklaring, m mine klienter efterspørger, så de kan stoppe mønstrene.

Det er så fedt!“

Helle Bindner, LIFE-coach & Selvsabotage Coach

“SSC-metoden™ går så fint i spænd med, hvad vi ellers har at tilbyde, hvor jeg arbejder. Vi sadler hurtigt om, så jeg har implementere selvsabotage coaching mange steder for nye og eksisterende klienter.

Denne her uddannelse har virkelig udvidet min værktøjskasse, så jeg nu kan give mine klienter brikkerne til at forstå, hvorfor de gør ting, de ved, er dårlige for dem!

Pia, Sundshedsmentor & Selvsabotage Coach

Det her kan du også få mulighed for. Din investering er kun

Pris: 19.997 kr.

Normal: 31.997

Du kan også vælge at betale i rater: 3 rater á 7.666 i alt 22.998 kr.  

“Med Selvsabotage Coach oven på min øvrige viden kan jeg nu skyde en gigantisk genvej, når jeg hjælper andre, som ellers kunne have taget dem flere år.”

Anne Matthiassen, Pædagog, ADHD-rådgiver & Selvsabotage Coach

“At blive bekendt med hele Det Selvsaboterende System™ har været mindblowing og virkelig en øjenåbner, både i mine kunders og i mit eget liv.

De redskaber jeg har fået på SCU bruger jeg allerede på så mange forskellige måder og områder."

Cecilie Søndergaard, Selvsabotage-, vane- og overspisningscoach

Alt det praktiske

Selvsabotage Coach Uddannelsen

 • Mandag d. 11. marts 2024 KICK-OFF på Hold 7 samt frigivelse af 1. modul torsdag d. 14. marts.
 • Hele forløbet er online og foregår primært over zoom med mulighed for samtale, spørgsmål og sparring hele vejen gennem uddannelsens 6 måneder. Alt bliver optaget. Det betyder, at det er nemt for dig at være med eller lytte på replay.
 • Du modtager også mails, når et nyt modul samt materiale frigives, så du ved præcis, hvor vi er.
 • Der vil være en LIVE zoom undervisningsdag samt LIVE Q&A møder og åben kontortid til hvert modul, hvor du kan spørge om alt og sparre direkte med Karin.
 • Der vil være +24 LIVE undervisninger, gruppesparringer og Q&A’s (spørgetimer) m.m. med Karin Søsted svarende til 15 fulde undervisningsdage. Alt LIVE undervisning ligger primært i tidsrummet fra kl. 20.00 mandage og onsdage. Varighed ca. 60+ minutter.
 • Du får +250 siders samlet lærebog og skriftligt undervisningsmateriale. Alt er desuden indtalt, så du også kan lytte til det.
 • Der er gennemgående casestudies til samtlige moduler, som vi gennemgår sammen i LIVE undervisningen til hvert modul.
 • Der er specifikke øvelsesopgaver vinklet på din egen træning som selvsabotage coach til alle moduler. Der er indlagt uger til fordybelse og forankring undervejs, efterårsferie samt en god, lang juleferie.
 • Der er buddy-ordning fra første dag, hvor I øver sammen, hepper og støtter hinanden hele vejen.
 • Der er minimum 2 obligatoriske superviserede træninger med erfaren og dygtige coachtræner på uddannelsens første to faser, hvor du og din buddy modtager personlig supervision.
 • Du bliver en del af den mest støttende, tætte og selvudviklende lukkede Facebook gruppe.
 • Du har evig adgang til al online undervisning.
 • Du bliver holdt i hånden hele vejen, så du ikke skal bekymre dig om teknik m.m., men får det bedste og også mest personligt transformerende forløb.

Certificeringen

Certificeringen på hold 7 ligger medio september 2024 og består af en skriftlige case-opgave med censor samt en kort, mundtlig samtale online.

Du bliver certificeret i:

 • De 5 selvsaboterende mekanismer – de sociale masker, skyggerne, grundfrygten, grundmønsteret og den indre kritiker.

 • Det selvsaboterende system™s øvrige dele – de 4 øvre selvsaboterende glaslofter, dramarollerne og lidelseshistorien.

NB: Består du ikke eksamen i første forsøg eller bliver du syg, vil der naturligvis være mulighed for reeksamen, som aftales individuelt.
*Der pålægges et mindre censorgebyr ved re- eller sygeeksamen.
**Certificeringen på alle hold er frivillig, men anbefalet.