Skræddersyet PASSIONS forløb, til dig, der er træt af at lade som om du er glad og tilfreds udenpå, mens du i virkeligheden er modløs og ked af det inden i?

Og er du træt af at føle at du står i stampe i dit liv, mens alle andre gør alt det, du drømmer om at gøre, mens du er ved at eksplodere af følelsen af, at der skal ske noget, du aner bare ikke hvad eller hvordan?

Og er du træt af at føle at du står i stampe i dit liv, mens alle andre gør alt det, du drømmer om at gøre, mens du er ved at eksplodere af følelsen af, at der skal ske noget, du aner bare ikke hvad eller hvordan?

 • Er du træt af tvinge dig selv til at være i et liv, hvor du på overfladen har alt, men hvor du aldrig er rigtig glad og kun føler, at det dræner dig?

 • Er du bange for at sige det højt, og for at virke utaknemmelig og egoistisk, selvom du inderst inde er ulykkelig og føler dig fanget i et liv, som du ikke kan se, hvordan skal blive, sådan som DU drømmer om og længes efter?

 • Er du træt af, at du aldrig får gjort noget som helst af alt det, du gerne vil, fordi du altid kun gør det, andre vil, fordi du er bange for ikke at leve op til forventningerne, fylde for meget, være for krævende eller virke selvoptaget

 • Kan du mærke, at du er nødt til at gøre noget ved det her, men du ved ikke hvordan, og selvom du har prøvet at gøre nogle andre ting, f.eks. psykoterapeut eller psykolog, så er det ligesom om du aldrig kommer videre

 • Har du fået nok af, at føle dig fanget i dit eget liv, Af altid at skulle kontrollere dig selv benhårdt, af aldrig at føle dig rigtig glad, passioneret eller inspireret og er du bange for, at det pludselig er for sent?

Hjælp til

At være glad & fri – og ikke bare drømme om at:

 • DER SKAL SKE NOGET I DIT LIV, fordi forløbet med Passionstesten giver dig løsningen på, hvordan du kommer til at leve dit liv med masser af passion, livsglæde og oprigtighed, fordi du får erstattet din uvished om, hvad du skal og kan med konkret viden og klarhed over det.

 • LEVE  UDEN AT VÆRE PLAGET AF DÅRLIG SAMVITTIGHED eller selvbebrejdelse over, om du nu er forkert eller gør nogen kede af det, fordi du lytter til dig selv og begynder at gøre det, der inderst inde er allerbedst for dig

 • FINDE IND TIL DINE VIGTIGSTE VÆRDIER og få dem sat på dagsordenen i dit liv – også i hverdagen, på jobbet og i dit parforhold, så du bliver en gladere kvinde, mor, kollega og partner

 • LEVE ET LIV, HVR DU ER GLAD OG TILFREDS, fordi du finder ud af, hvad det er, du længes efter og som gør dig glad og boblende, så du får erstattet forvirring, modløshed og tristhed med mål, mening, livsglæde og mod

 • FÅ MODET TIL AT GØRE DET, DU INDERSTE INDE GODT VED, VIL VÆRE ALLERBEDST FOR DIG, fordi Passionstesten hjælper dig med helt konkret af finde ud af, hvad du skal og lige så vigtigt: Hvordan du kommer derhen

“Mit forløb har været hver en øre værd - jeg havde aldrig kunne bryde mønsteret selv”

“Inden mit forløb var jeg fanget i en ond cirkel. Mit liv gik i bølgedale, hvor jeg gav og gav, og selv endte drænet og tom. Jeg var fanget i at skulle klare al ting og kontrollere mig selv UDEN at have styring på liv!

I dag tager jeg aktivt styringen over mit liv og min hverdag. Jeg fået den rette hjælp og værktøjer til at arbejde mig frem med, og jeg har en følelse af begejstring i maven.

Karin har været topprofessionel hele vejen. Det mest vrædifulde har været at få super god sparring fra hende undervejs i min proces. En at spille bold op af og som så mig, lige hvor jeg var - altid 'spot on' i sine input til mig.

Jeg vil SÅ meget , så jeg belv skubbet videre.

Mit forløb har været her en øre værd, for resultatet kan ikke gøres op i penge og jeg er overrasket over, hvor meget mit liv har ændret sig på relativt kort tid”

– Birgit Leth Sørensen, can. mag og forfatter

Find din passion, din livsretning og din livsglæde – og bevar den

Forløbet er et personligt og intensivt forløb, der hjælper dig med at finde ind til, hvem du virkelig er, og hvordan du kommer til at leve dit liv i overensstemmelse med dig selv, så du bliver glad og tilfreds og kan være alt det for alle andre, du gerne vil – fordi du i første omgang er noget for dig selv.

Forløbet med den unikke Passionstest© hjælper dig med helt konkret og målrettet at finde ud af, hvad det er, du gerne vil med dit liv, samtidig med at du også får en helt konkret handlingsplan for, hvordan og hvad du skal gøre, for at komme derhen, hvor du lever det liv, du gerne vil.

Passionstesten© giver dig ikke bare modet og styrken til at slippe din frygt for at lytte til det, du inderst inde godt ved, er allerbedst for dig,- den giver dig også den retning, de mål og den køreplan, du har brug for lige nu, så du med god samvittighed og konkrete værktøjer kan få det liv, der giver dig bobler i maven, energi og overskud. 

Du får hjælp til at komme tilbage på sporet i dit liv og til at slippe de ting, som dræner dig, – så du i stedet kan bruge din energi til at opnå et liv, der gør dig glad, og som nærer dig, og hvor du lever i overensstemmelse med dig selv.

Gennem forløbet lærer du også at blive ved med at holde fast i dig selv, dine inderste passioner og din livsglæde, så du fortsætter med at vælge de rigtige ting for dig selv, – også når forløbet er slut.

Få modet og inspirationen til at skabe handling og forvandling

Der er meget tabu forbundet med ikke at være tilfredse med vores liv. Især når vi på overfladen der ud til at have alt og da bare burde være glade og tilfredse.

Men hvad nu, hvis det ER sådan du har det? Hvad nu hvis du hverken er glad eller tilfreds?

Handling skaber forvandling og handling kræver mod.

Mod til at vælge dig selv til og mod til at også at vælge andre ting fra, – ting som måske ikke er gode for dig, men som alligevel giver dig tryghed eller som du ikke tør sige højt, at du ikke trives med eller er træt af, fordi du er bange for, hvad andre vil sige eller tænke om dig.

Forløbet hjælper dig til at finde det mod og til at handle, så du kan skabe DIN verden og DIN virkelighed på dine præmisser.

“Karin besidder en råstyrke, pondus og ihærdighed som er helt unik for hendes arbejde”

“Under forløbet blev det tydeligt for mig, hvordan jeg bare nøjes i mit liv og hvordan jeg helt ubevidst satte mine passioner til side helt uden overvejelse. Forløbet hos Karin blev for mig et punktum i et kapitel af mit liv. Samtidig blev det en varm og kærlig selverkendelse af mit nye liv – hånd i hånd med mine passioner.”

– Brita Bay, sygeplejerske, coach og reiki-healer

Forløbet er til dig, der har fået nok af at være trist og modløs, og som er klar til at investere i dig selv og dit liv

Forløbet er individuelt og består af:

 • Passionsarbejdet er kernen i dit forløb og strækker sig over 3 session 1:1 enten ved personligt fremmøde eller over Skype, som vi aftaler nærmere, når du bestiller dit forløb.
 • 2 x 1:1 sessioner, hvor du arbejder helt konkret med de forhindringer, der lige nu afholder dig fra at få adgang til mere livsglæde, ro, balance og lykkebobler i din mave. De foregår via telefonen, Skype eller evt. fysisk fremmøde, hvor du ringer op på det på forhånd aftalte tidspunkt.
 • Du får OGSÅ adgang til skriftlige sparringer med mig via mails, så du sikres et godt og konstant flow i din proces også mellem sessionerne.
  Desuden har du ½ times gratis opfølgning pr. telefon 2 måneder efter dit forløb er afsluttet.
 • Du får en dedikeret, fortrolig og kompetent mentor og støtte gennem hele dit forløb. Jeg giver dig modet og troen på dig selv hele vejen gennem din proces. Kærlig opbakning, inspiration og energi til hele tiden at komme fremad i din proces under forløbet er en selvfølge.

Forløbet kan uden problemer foregår
over zoom, messenger eller Facetime.

Dit individuelle forløb tilpasses ALTID dig og er inkl. de materialer, opgaver og andre input, som der bliver brug for gennem lige præcis dit forløb f.eks. modeller oplæg til hjemmeopgaver, som sikrer,  at du får de resultater, som du gerne vil have.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du har fået nok af at være trist og ked af det og af et føle, at du mangler noget i dit liv? Og føler du, at du kun lige overlever i dit liv, og er du klar til, at der skal ske noget andet og til at gøre det, der skal til, så kan jeg også hjælpe dig med at ændrer dit liv og blive til virkelighed!

Din investering for konkrete værktøjer, svar, mere ro og balance, men også handling, passion og lykkebobler i maven er kr. 16.500,-
Beløbet kan betales over flere rater

Kontakt mig på mail:
karin@thepowerfulintent.dk

Hvem er forløbet til?

 • Til dig, der træt af at føle dig trist og fastlåst
 • Til dig, der længe har tænkt: “Der skal simpelthen snart ske noget”
 • Til dig, der virkelig savner retning og mening i dit liv
 • Forløbet er til dig, der er på vej ud af stress og bare VED, at du ikke skal tilbage, hvor du kom fra!
 • Til dig, der har fået nok af at leve dit liv på præmisser, der ikke er dine egne
 • Til dig, der er klar til at investere i dig selv, dit liv og din lykke
 • Til dig, der vil skabe resultater for dig selv og komme i mål

Hvem er forløbet ikke til?

 • Ikke til dig, der er ramt af svær stress
 • Ikke til dig, der ikke er klar til at investere dig selv og dit liv
 • Ikke til dig, der går og venter på et kvik fix i dit liv
 • Ikke til dig, der ikke har lyst til at komme af med din frygt og begynde at handle
 • Ikke til dig, der ikke vil se dine passioner folde sig ud og blive til virkelighed

Hvad giver du opmærksomhed i dit liv og hvordan kan forløbet hjælpe dig?

DET HELT UNIKKE VED DETTE FORLØB ER, at det også indeholder en komplet, original Passionstest (varighed 2 x 1½ time). Det betyder at du arbejder med dig selv på flere niveauer gennem forløbet, men i den rigtige rækkefølge.

Du arbejder altså både med at slippe dine negative, begrænsende og selvsaboterende mønstre og tanker, og med dine inderste værdier og drømme, sådan at du ikke bare får gjort dem mulige, men også får sat handling bag dem. 

Vi skal alle sammen være varsomme med de negative og selvsaboterende tanker, for de har det med at blive til virkelighed:

Jo mere negativt du tænker og jo hårdere du er ved dig selv, jo mere bliver det også sådan. Jo mere du fokuserer, på alt det du ikke vil, ikke kan og aldrig vil få eller opnå, jo mere får du af det, fordi du får aldrig lov til at se eller mærke andet!

DET FANTASTISKE ER, at det også forholder sig sådan med dine positive tanker og dit passions mindset

Du skal gøre dig fri af dine selvsaboterende og hæmmende tanker og erstatte dem med positive, passionerede tanker med udgangspunkt i DIN kerne og DINE værdier!

PASSIONSTESTEN HJÆLPER DIG at få sat fokus på alt det, der er aller vigtigst for dig lige nu, og den hjælper din med både at finde ud af HVAD det er, du gerne vil og med HVORDAN du opnår det.

Når du første ved, hvad dit fundament er, kan du begynde at bygge på det!

Forløbet og Passionstesten hjælper dig altså med at fastholde fokus på, hvordan du lever dit liv i overensstemmelse med dig selv og dine værdier, og bevarer dit mod til at stå ved dig selv, fortsætte og komme HELT i mål.

“Jeg vil SÅ meget anbefale Karin, hvis du ønsker klarhed i dit liv (og hvem ønsker ikke det..?)”

“Inden mit forløb vidste jeg godt intuitivt, hvad der min passion. MEN jeg manglede ord og tro på, at det er muligt. Her 1 døgn efter er jeg helt rolig. Jeg kender min passion! – Og jeg ved, at den går i opfyldelse. Jeg er SÅ meget på rette vej. Det er tid til at handle!

Karin er super god til at skære ind til benet. Er super god til at spotte hvad der driver en. Ikke så meget bla bla bla og alt muligt, men roligt og nemt kommer guldkornene op til overfladen.

Jeg vil SÅ meget anbefale Karin, hvis du ønsker klarhed i dit liv (og hvem ønsker ikke det…?)”

– Anette Traberg, selvstændig

“Føler du også, at du er nødt til at holde dig selv fanget i et liv, hvor du er ked af det, trist og modløs, fordi du ikke ved, hvad du ellers skal og fordi du, inderst inde, er bange for at gøre det, der vil være allerbedst for dig, fordi du så ikke er god nok eller svigter andre?

Tag magten over dig selv og dit liv hjem til dig selv, hvor den hører til.
Sandheden er, at du kun kan være noget for andre, når du lever i overensstemmelse med dig selv og også får sat dig selv i første række”

Karin Søsted