Det lykkeboble boostende Passionsforløb er til dig, der er klar til at transformere dit liv fra begrænsning og hverdags trummerum til frihed, lethed og følelsen af mål, mening, retning og indhold

Til dig, der længes efter at finde ind til DIN livsglæde og leve hver dag med en boblende glad følelse af, at du ER på den rette hylde og vitterligt brænder for det liv, du lever!

PASSIONSFORLØBET TIL DIG, DER IKKE VIL NØJES LÆNGERE!

Passionstesten er et konkret, enkelt og kraftfuldt redskab til at blive klar på, hvem du er og hvordan dit ideelle liv ser ud.

Passionstesten er den direkte genvej til at få skruet op for glæden, flowet og alt der virkelig betyder noget fordig i dit liv og samtidig få skruet ned for dine bekymringer, din ængstelse og de centre i din hjerne som kontroller frygt, depression og stress.

Passionstesten gør det muligt for dig at lukke dit mindset op og virkelig begynde at fokusere på de ting, som oprigtigt betyder aller mest for dig.

Passionstesten handler om at finde ud af HVAD det er, du virkelig er passioneret omkring.

Du skal tænke meget større end hvad der er MULIGT i dit liv.

Mennesker har en tendens til fokusere for meget på, hvordan vi opnår de ting, vi sætter os for. Når vi gøre det, bliver vores hjerne i de samme neurologiske baner og mønstre.

Og det kommer der ingen forandringer ud af – tværtimod  låser det os fast i “plejer” og al udvikling går i stå.

Passionstesten handler om at give slip og give dig selv lov til nyde godt af de neurologiske fordele, det har, at tænke ud af boksen, så din hjerne bliver nødt til at skabe nye veje rent neurolgisk for at følge med din tankers påvirkning.

Det tager ca. 30 dage – nogle gange kortere tid, for hjerne at skabe nye axoner og dendritter til at håndtere din nye intention; – at fokusere på dine virkelige passioner. Du kan sammenligne det med den tid det tager for os at tilegne os nye viden, ny læring osv.

Hvilke resultater opnår du med Passionstesten?

 • At leve i overensstemmelse med dine inderste passioner, nedsætte dine negative føleser og dermed stress relaterede hormoner  og neurotransmittere, så du får balance, energi og overskud i dit liv

 

 • At følge din passion og leve i overensstemmelse med den, får du ud af fastlåstheden og frustrationen over altid at gå på kompromis, så du i stedet føler dig godt tilpas, fordi din personlige livskvalitet stiger

 

 • At finde ud af, hvad dine virkelige passioner er i dit liv, er nøglen til at leve i flow og overensstemmelse med dig selv

 

 • At forhindre stress og udbrændthed, men også kedsomhed og personlige ærgrelser, fordi du finder DIT indre mod til at være den, du er og stå ved det – hver dag

 

 • At stoppe med at være en passiv tilskuer til dit eget liv og i stedet blive en aktiv deltager, hvor du selv er med til at bestemme, hvad du skal og ikke skal

 

 • At komme ud af hverdagens grå leverpostejstrummerum, hvor det kun handler om at overleve i stedet for at leve

 

 • At få glæde, frihed og personlig lykke ind i dit liv

 

 • At leve dit liv NU, bryde den negative spiral og holde op med hele tiden at spænde ben for dig selv og din egen lykke!

 

Passionstesten er en helt konkret, effektiv og dynamisk proces til at udleve og fastholde dine passioner gennem hele livet, så du bliver en bevidst skaber af din egen virkelighed.

Passionstesten byder på værktøjer til at arbejde med dine begrænsende overbevisninger, som ofte er dem, der står i vejen for at leve et passioneret liv. Det er en fantastisk måde at gøre op med vores kollektive begrænsende overbevisning – Janteloven.

Du skal tage Passionstesten, fordi du vil stå stærkt i dig selv og leve et liv, hvor der også er plads til dig og hvor du har masser af ro, balance og overskud.

ALLE fortjener et liv med livkvalitet, trivsel og smil i øjnene, fordi du udfolder og lever i overensstemmelse med det unikke talent, du er født med, for det er, når du IKKE viser og udlever dit fulde potentiale, at du føler dig efterladt i en indre tilstand af tristhed, stress og ulykkelighed.

Passionsforløbet består af:

Lyder det som noget for dig?

Hvis du har fået nok af stå stille og føle, at du kun lige overlever i dit liv, og hvis du er klar til, at der skal ske noget andet og gøre det, der skal til, så kan jeg også hjælpe dig med at få det til at lykkes og blive til virkelighed!

Prisen for det fulde TURBO Passionsforløb er

kr. 9.700,-


Beløbet kan betales over 2 rater

Kontakt mig på mail:

karin@thepowerfulintent.dk

– og lad os aftale en uddybende samtale over telefonen

Det får du:

 • 1 Passionstest á fire sessioner, som bliver delt op i et interval, der passer til dig

 • 1 x 1:1 EKSTRA session som bliver lagt, hvor den har aller størst værdi for dig og DIT forløb

 •  Skriftlig sparring pr. mail med mig gennem forløbet.

 • ½ times telefonisk opfølgning efter dit forløb er afsluttet på et tidspunkt, som vi aftaler indbyrdes

Det enestående Passionsforløb er det unikke og individuelle tilbud til dig, der er klar til at tage beslutningen og villig til at ændre dit liv og dit mindset.

Begynd at forandre dit liv i dag – bestil din Passionstest

Processen er skabt af Janet Bray Attwood og Chris Attwood og er udførligt beskrevet i deres NY Times bestseller, The Passion Test – The Effortless Path to Discovering Your Life Purpose (paperback: Plume, September, 2008).

JA TAK – JEG VIL SØGE OM ET TURBO PASSIONSFORLØB OG HAVE BOOSTE MN LIVSGLÆDE NU!

Passionstesten er for dig, der:

 •  Savner gnist, gejst og oprigtig glæde i dit liv
 • Tænker: “Der MÅ være mere mening i livet end det her!”

 • Er dødtræt af at leve tungt, bekymret og altid føler dig utilfreds og som hellere vil leve let, boblende og menningsfyldt

 • Virkelig gerne vil skyde genvej og gøre en hurtigt og effektiv forskel for dig selv og dit liv

 • Måske allerede har erfaring med selvudvikling, coaching eller psykolog, men bare ikke har fået hul igennem til dig selv

 • Kan se, at du uundgåeligt kommer til at UDLEVE dine passioner ved at have dette fokus i dit liv, personligt og professionelt

 • Drømmer om en anden karrierevej med mere sjov, kærlighed, inspiration og mening med livet

 • Drømmer om at være selvstændig, men ikke ved med hvad eller hvordan
  Nysgerrig, simpelthen!til nyde godt af de neurologiske fordele, det har, at tænke ud af boksen, så din hjerne bliver nødt til at skabe nye veje rent neurolgisk for at følge med din tankers påvirkning.

Her kan du besøge Janet Atwoods site og tage hendes 3 minutter test og finde ud af Passionstestens potentiale for dig.