januar 21, 2021

Hvad er en selvsabotage coach egentlig [overvejer du en behandleruddannelse]

Hvad er en Selvsabotage coach egentlig?

Det spørgsmål bliver jeg tit stillet.

En Selvsabotage coach adskiller sig fra de andre, der hjælper folk med selvværd, manglende grænsesætning, indre hårde selvkritikere eller følelsen at at sidde fast i noget i deres liv.

Mange af vores klienter har (ligesom mange af os selv!) prøvet lidt af hvert, når de kæmper med en eller flere af de nævnte problemstillinger, og har allerede talt med (måske) flere psykologer, coaches eller andre behandlere, når livet næsten konstant giver ondt i maven, diskussioner og en følelse af magtesløshed.

Og det har også været både god og fin hjælp, de har fået. Alligevel bliver alt for mange ved med enten at gentage eller falde tilbage i de samme, opslidende og uudholdige mønstre.

Det er her, du som selvsabotage coach træder ind på scenen.

En selvsabotage coach går efter de bagvedliggende årsager til de selvsaboterende mønstre

Fordi en Selvsabotage coach går efter de bagvedliggende årsager til disse  mønstre og udfordringer. Samtidig med at en Selvsabotage coach bruger en helt enkel formel, som virker hver gang:

Et åbent, rummeligt og fordomsfrit hjerte, et par brede skuldre + 2 store ører

Og så er kodeordet for et forløb med en Selvsabotage coach, ordet:

KONKRET.

Når folk ringer eller skriver, er det sjældent første gang, at de nogensinde har talt med nogen om deres udfordringer og smerte.

Alligevel tror alt for mange stadig, at det er fordi, det er DEM, der er noget helt galt med og at de også er de eneste, der har det sådan, som han eller hun nu har det. Mange er endda flove og måske ligefrem skamfulde.

Over ikke at elske, tro på eller holde mere af sig selv.

Sagen er, at det i hemmelighed at føle sig som en værdiløs og betydningsløs fiasko er et kæmpe tabu. Større end stress.

Hos en Selvsabotage coach er der INGEN løftede pegefingre. Her er der imod et menneske, som lytter til sin klient og giver ham eller hende din udelte opmærksomhed uden fordømmelse, og som tror 100% på den, der sidder overfor dig. Det i sig selv er transformerende.

For hvor tit oplever du egentlig at have et andet menneskes fulde opmærksomhed – uden fordømmelse?

Som selvsabotage coach er du i din klients ringhjørne

Når jeg har hjulpet mine klienter gennem årene, er jeg altid  “i deres ringhjørne”. Sammen hæver vi bevidstheden, afdækker de bagvedliggende mønstre og fjerner selvsabotagen.

Når det er sket, bliver det faktisk ret enkelt at tilsætte lavpraktiske redskaber.

Hvad enten det handler om at finde modet til at turde sige fra, tror oprigtigt på sig selv, bryde med en relation der længe har været toxisk og usund for den pågældende klient eller noget helt fjerde.

Og selvsabotage coaching handler ikke om timevis af samtaler eller terapi som hos en psykolog, terapeut eller en anden behandler.

Det handler derimod om effektivt  og konkret at finde og afdække årsagen til dine klienters selvsaboterende mønstre.  Ved blandt andet at give dem helt konkrete, lavpraktiske hands-on værktøjer og opgaver gennem deres forløb. Så de SELV er med til at gå vejen og få forbundet sammenhængene, han eller hun (sandsynligvis) allerede har en viden om fra tidligere forløb med de udfordringer, der bliver ved med at gentage sig og saboterer vedkommende her i nutiden.

Finde roden til dem og få den hevet op.

Det KAN lade sig gøre 

Men du skal vide, hvordan du gør, og det er lige præcis dét, de kommende selvsabotage coach på Selvsabotage coach uddannelse næste hold  lærer.

Den store misforståelse, når vi skal have løst et problem

En af de største misforståelser, når vi endelig erkender, at vi måske nok har et problem med et eller andet, der ikke fungerer i vores liv, er måden mange af os i første omgang forsøger at løse det på.

Den helt store fejl, mange os af os ubevidst er tilbøjelige til at begå er denne her:

Hov! Jeg har et problem – hvad gør jeg ved det?

Nu tænker du måske:

“Hvordan kan det nu være forkert gerne at ville løse et problem?!”

Sagen er, at der mangler et led i den her tankegang, hvor det, vi i stedet skal spørge om er:

Hov – jeg har et problem – hvorfor har jeg overhovedet det – og hvad kan jeg gøre ved det?

For at løse et problem. Blive bedre til at sige fra. Nedbringe opslidende konflikter. Lære at turde stå stærkere i os selv og i det hele taget lykkes med at komme HELT fri at tilstande som:

 • Stress
 • Lavt selvværd
 • Manglende selvtillid
 • Depression
 • Angst

Så er vi nødt til i første omgang at finde ud af, hvorfor vi overhovedet kæmper med de her ting.

Det er her en større viden om de indkodede selvsaboterende mekanismer og alt det drama og rav i gaden og fastlåsthed, de bringer med sig, kommer ind i billedet. Sammen med de tre først af de 4 trin i Selvsabotage coach modellen:

 1. Hvad handler det om?
 2. Hvor kommer det fra?
 3. Hvad er det, der trigger det?

Selvsabotage coaching er ikke raketvidenskab!

Alle kan lære at facilitere løsningen af selv det mest uoverskuelige problem eller den mest fastlåste konflikt.

DU kan også lære det – og når du deltager på Selvsabotage coach uddannelsen får du endda papir på det!

Nu er det ikke sikkert, du drømmer om at blive selvsabotage coach. Men når du læser med her, forestiller jeg mig, at du går rundt med en drøm om gerne at ville hjælpe andre med at få det bedre med sig selv, finde deres indre power og i det hele taget leve deres liv langt mere autentisk og i overensstemmelse med dem selv.

Så kunne Selvsabotage coach uddannelsen måske være noget for dig, og fordi det er vigtigt, at du finder DIN vej til, hvordan du (måske) gerne vil hjælpe andre, så har jeg lavet denne gratis videoguide til dig, så du bliver klædt ordentlig på til at træffe dit eventuelle uddannelsesvalg.

Du SKAL nemlig først og fremmest tænke på dig selv (ét af de kernebudskaber, du lærer på Selvsabotage Coach Uddannelsen i øvrigt!), hvis du går overvejer en behandlings uddannelse.

Derfor får du her i video-guiden (som i øvrigt er ganske gratis):

 • De 5 absolut nødvendige overvejelser, du skal gøre dig om dem, du gerne vil hjælpe
 • Det personlige spørgsmål, du SKAL stille dig selv, før du vælger uddannelse
 • En særlig early-bird-rabatkode på min uddannelse (værdi 5.000,00).

Du finder den gratis video guide   VED AT KLIKKE LIGE HER

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

The Powerful Intent

Karin Søsted

Jeg hedder Karin Søsted, og er Life coach & StressMaster med speciale i selvværd og selvsabotage.

Jeg tilbyder 1:1 sessioner både med klassisk coaching, coaching målrettet at finde dine passioner og coaching til højere selvværd og øget livsglæde.

 

E-bog & lydfil

Når grænsen er god ...

E-bogen der lærer dig at sige fra og sætte dig selv i første række – uden dårlig skyldfølelse og dårlig samvittighed.

Har du svært ved at sige fra og sætte grænser? Lær at sige nej & finde modet til at være den du er, og bliv glad og fri.