juni 10, 2016

Skal du have en seddel med hjemmefra..

…for at have lov til at sige fra?

Jeg har Morbus Crohn

En ret ubehagelig autoimmun sygdom, som har valgt at angribe mit tarmsystem, og uden at gå i akavede detaljer om konsekvenserne af det, så er det på godt jydsk en træls sygdom.

Måske ved du, at jeg har en lederbaggrund inden for Ernæring og Sundhed, arbejdet med sundheds rådgivning og haft min egen kantineafdeling osv.?

Anyway, for nogle år siden havde jeg en ret populær blog, hvor jeg skrev om mad, især LCHF eller LowCarbHighFat, som er en mad filosofi, hvor du ikke spiser brød, korn, kartofler osv, og som tidligere har hjulpet mig i perioder, hvor Crohn har rumsteret.

Jeg spiste altså på en meget bestemt og restriktiv måde, fordi Morbus Crohn virkede til at blive holdt i skak af det, mens de fleste andre jo går på kur eller føler en særlig madfilosofi ud fra et ønske om at tabe sig.

Og det er ikke altid nemt, fordi omgivelserne har det med at have en holdning til og også kommentere på den slags…

En dag siger en god veninde så:

Jeg ville ønske, at jeg også kunne trække Crohn-kortet, når jeg er ude blandt folk og helst vil sige nej tak til brød og stivelse osv.

Det ville gøre det meget nemmere! 

Jeg kan afsløre, at DET ville hun overhovedet ikke ønske, hvis hun havde Crohn, men den lader vi lige ligge.

Det interessante er, hvorfor hun tænkte, at det ville være nemmere at kunne trække Crohn-kortet?!

Har du et bud?

…Vil du høre mit bud?

Mit bud er, at hvis du har en seddel med ’hjemmefra’ ( #Indsæt selv dit eget navn er syge i dag, har glemt sin taske, bilen kunne ikke starte, har en diagnose) så slipper du for noget af det ubehagelige ved at  sige fra, stå ved dit valg, holde fast i din beslutning, gå mod strømmen…?

Tænk lige over det et øjeblik.

Og fortæl mig så hvordan det ville være, hvis du IKKE have brug for det, men bare stod ved dig selv, din holdninger og din meninger, og kunne sige fra, i stedet for at blive en stor undskylding for dig selv og de valg, du træffer?!

…..Du har hørt mig sige det her før, men jeg siger det lige igen:

Hvis det ikke var svært at sige fra, sætte grænser, holde på dine værdier, stå ved dine valg og vise, hvem du er, så gjorde du det jo bare!

Det er derfor du skal lære det.

Når du kender og forstår de mekanismer, som er kodet ind i dig og som styrer det her, så lover jeg dig, at det også bliver nemmere.

Og det er derfor du skal købe min e-bog, som du også får med i købet som lydfil, til bare 49 kr. lige nu, hvor jeg lærer dig begge dele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

The Powerful Intent

Karin Søsted

Jeg hedder Karin Søsted, og er Life coach & StressMaster med speciale i selvværd og selvsabotage.

Jeg tilbyder 1:1 sessioner både med klassisk coaching, coaching målrettet at finde dine passioner og coaching til højere selvværd og øget livsglæde.

 

E-bog & lydfil

Når grænsen er god ...

E-bogen der lærer dig at sige fra og sætte dig selv i første række – uden dårlig skyldfølelse og dårlig samvittighed.

Har du svært ved at sige fra og sætte grænser? Lær at sige nej & finde modet til at være den du er, og bliv glad og fri.